Myslim si ze neni blbost to kontrolovat podle IP adresy ... i kdyz pokazdy dostanes jinou session porad budes mit stejny IPCKO ... teda skoro poradphp anonymous píše:nevim proc hned tak agresivne...., bez si nejdriv na balkonkahi píše: autori stranek nejspis pocitaji s tim, ze sem nepolezou kreteni, kteri budou umyslne kurvit objektivnost vysledku.. i kdyby s tim autori pocitali, jako ze nemuzou (asi neprogramujes - bez urazky), tak jim to neni nic platne, zamysli se jeste jednou nad tim co jsem napsal.
Jste "PC guru" nebo s tím máte špatné zkušenosti?
- Howkey
- Mírně pokročilý

Re: ankety
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Re: ankety
To je blbost. Strašně moc lidí se pořád připojuje dial-upem a tam máš při každém připojení jinou IP.Howkey píše:Myslim si ze neni blbost to kontrolovat podle IP adresy ... i kdyz pokazdy dostanes jinou session porad budes mit stejny IPCKO ... teda skoro poradphp anonymous píše: nevim proc hned tak agresivne...., bez si nejdriv na balkon. i kdyby s tim autori pocitali, jako ze nemuzou (asi neprogramujes - bez urazky), tak jim to neni nic platne, zamysli se jeste jednou nad tim co jsem napsal.
Veterán
- Xman
-
Moje zkusenosti
Jak tak ctu prispevky tak to vypada, ze jsem jedinej, koho to po letech jeste porad bavi!
Pomaham komukoli, kdo zavola, jen nesmi bydlet moc daleko. Obcas nekde stravim treba cele odpoledne, ale v tech stovkach pripadu, se bylo jen malo, kde bych fakt nevedel co s tim je, takze mam slusnou povest a lidi porad volaj. Mam zkusenost, ze skoro vsichni chtej davat nejake penize, "kdyz se to povede". Je dobre rict neco jako "Ja nejsem soukroma firma, takze si nemuzu o nic rict" a nechat to na nich. Oni se pak sami rozhodnou. ve vetsine pripadu davaj do kapsy 3-5 stovek. Jinak taky PC stavim (kdyz si nekdo rekne) a ve vetsine pripadu je to levnejsi a stabilnejsi, nez srovnatelna PC z obchodu. Kdyz narazim na Lamy, proste reknu at si to co rikam napisou. Treba jak rozbalovat, defragmentovat, pripojit se na internet, vypnout PC, ukazu total commander, predvedu mereni teploty, vypalovani apod., doporucim nejakou literaturu a reknu telefonni cislo. S tim si uz kazdy musi vystacit. Kdyz k nekomu jdu preinstalovat system, chci aby byl u toho a psal si to. Priste uz to vetsinou zvladne sam, nebo staci napoveda po telefonu. Jsou to malickosti, ale praxe mi ukazala jak moc jsou dulezity....
- Jafido
- Středně pokročilý

Re: Moje zkusenosti
Pekne napsano. Mohl bys mi taky pomoci. Mam problemy s deskou Epox 8RDA+ a uz jsem fakt zoufaly, Paja ví o cem mluvim.Xman píše:Jak tak ctu prispevky tak to vypada, ze jsem jedinej, koho to po letech jeste porad bavi!Pomaham komukoli, kdo zavola, jen nesmi bydlet moc daleko. Obcas nekde stravim treba cele odpoledne, ale v tech stovkach pripadu, se bylo jen malo, kde bych fakt nevedel co s tim je, takze mam slusnou povest a lidi porad volaj. Mam zkusenost, ze skoro vsichni chtej davat nejake penize, "kdyz se to povede". Je dobre rict neco jako "Ja nejsem soukroma firma, takze si nemuzu o nic rict" a nechat to na nich. Oni se pak sami rozhodnou. ve vetsine pripadu davaj do kapsy 3-5 stovek. Jinak taky PC stavim (kdyz si nekdo rekne) a ve vetsine pripadu je to levnejsi a stabilnejsi, nez srovnatelna PC z obchodu. Kdyz narazim na Lamy, proste reknu at si to co rikam napisou. Treba jak rozbalovat, defragmentovat, pripojit se na internet, vypnout PC, ukazu total commander, predvedu mereni teploty, vypalovani apod., doporucim nejakou literaturu a reknu telefonni cislo. S tim si uz kazdy musi vystacit. Kdyz k nekomu jdu preinstalovat system, chci aby byl u toho a psal si to. Priste uz to vetsinou zvladne sam, nebo staci napoveda po telefonu. Jsou to malickosti, ale praxe mi ukazala jak moc jsou dulezity....
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ZVUK NA PC
ZVUKOVÉ KARTY:
mno... driv jsem na to vubec nedbal. zvukovky jsem kupoval ty nejlevnejsi, ale neintegrovany SB16 Value, SB128 PCI, pak jeste jedna SB128 PCI, pak nejaka Zoltrix 4 chnls c-media (za tu SB16... rozdil ve zvuku byl dost podstatny ve propech toho zoltrixu) a nakonec do posledni mašiny Hercules Digifire 7.1, coz je myslím už docela slušná zvukovka.
REPRODUKTORY
tak na ty jsem vzdycky dbal trochu vic... zacaly to Encore P160-3D (Temelin), do kanclu Yamaha YST-M8 (byl jsem zaskocen dost dobrym zvukem na platove bedny za 1000 Kč)... a k dalsi masine (Digifire) je napojena na stereo mikrovez panasonic SC-PM 01 (zvuk je vyborny ve sve cenove kategorii, dreveny repro), side: repro Genius SP-G16 a zadni: Genius SP-K16... nezni to dohromady spatne
je to vlastne 6.0 a diky celkem slusnym basum veze ani nepotrebuji subwoofer.
ale abych o tom řekl, že to ma čistý prokreslený a příjemý harmonický zvuk...
...tak to nereknu, protože vím jak to má znít. I ty vychvalovane 5.1 geniusy nejsou na hudbu nic moc.. proste cena opet odpovida kvalite. Pokud bych se rozhodl investovat 15.ooo a více Kč do audia, tak určitě nebudu kupovat součástky do počítače...
proto jsem hlasoval: Myslím si že kvalitni zvuk na PC neexistuje.
existuje jen dobré řešení na hry a filmy...
ZVUKOVÉ KARTY:
mno... driv jsem na to vubec nedbal. zvukovky jsem kupoval ty nejlevnejsi, ale neintegrovany SB16 Value, SB128 PCI, pak jeste jedna SB128 PCI, pak nejaka Zoltrix 4 chnls c-media (za tu SB16... rozdil ve zvuku byl dost podstatny ve propech toho zoltrixu) a nakonec do posledni mašiny Hercules Digifire 7.1, coz je myslím už docela slušná zvukovka.
REPRODUKTORY
tak na ty jsem vzdycky dbal trochu vic... zacaly to Encore P160-3D (Temelin), do kanclu Yamaha YST-M8 (byl jsem zaskocen dost dobrym zvukem na platove bedny za 1000 Kč)... a k dalsi masine (Digifire) je napojena na stereo mikrovez panasonic SC-PM 01 (zvuk je vyborny ve sve cenove kategorii, dreveny repro), side: repro Genius SP-G16 a zadni: Genius SP-K16... nezni to dohromady spatne
ale abych o tom řekl, že to ma čistý prokreslený a příjemý harmonický zvuk...
- Howkey
- Mírně pokročilý

Huh ... nema to prijit jinamICE píše:ZVUK NA PC
ZVUKOVÉ KARTY:
REPRODUKTORY
tak na ty jsem vzdycky dbal trochu vic... zacaly to Encore P160-3D (Temelin), do kanclu Yamaha YST-M8 (byl jsem zaskocen dost dobrym zvukem na platove bedny za 1000 Kč)... a k dalsi masine (Digifire) je napojena na stereo mikrovez panasonic SC-PM 01 (zvuk je vyborny ve sve cenove kategorii, dreveny repro), side: repro Genius SP-G16 a zadni: Genius SP-K16... nezni to dohromady spatneje to vlastne 6.0 a diky celkem slusnym basum veze ani nepotrebuji subwoofer.
ale abych o tom řekl, že to ma čistý prokreslený a příjemý harmonický zvuk...![]()
...tak to nereknu, protože vím jak to má znít. I ty vychvalovane 5.1 geniusy nejsou na hudbu nic moc.. proste cena opet odpovida kvalite. Pokud bych se rozhodl investovat 15.ooo a více Kč do audia, tak určitě nebudu kupovat součástky do počítače...
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.,., pc guru zrovna nejsem, casto se vsak stava, ze po nekolika kilometrech chuze akorat nahodim pojistky 
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- G.O'S
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm
Driv jsem poradil kazdemu z cimkoli, ale ted na pocitacich delam od nevidim do nevidi a kdyz uz mam nahodou nejakej volnej, cas tak nechci uz o pocitacich ani slyset a chci se venovat trochu jinym vecem. Momentalne mam na starosti denne 80 pocitacu a to mi staci.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
- Honzo
-
Blby holky ;)
Caf
docela zajimavy veci tady .... no me se zase stalo
ze jedna kamoska mi misto vyndani cd vypnula kompa
jednou to clovek pochopi ale kdyz u me byla zase tak znova
no comment
PS nedavejte cdromky vedle vypinace kopmu
docela zajimavy veci tady .... no me se zase stalo
ze jedna kamoska mi misto vyndani cd vypnula kompa
jednou to clovek pochopi ale kdyz u me byla zase tak znova
no comment
PS nedavejte cdromky vedle vypinace kopmu
- zombux
- Odborník PCT

- Dony
- Středně pokročilý

- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
....podobne jako par lidi tady. Driv sem parl lidem radil aj pomahal. Bud se sami naucili casem nebo se smirili s tim ze zustanou lamy ( oni rikaji netchnicky typ nebo humannista
). Taky sem se setkal s jednim (zdravim tondu vokouna) a tomu sem na ferofku rek at uz mi nevola nebo muze prijit do firmy a hodka za 600kc, muze to vypadat krute ale nekteri lide ( a pojistovaci agenti) jsou proste nepoucitelni.
jak tu nekdo psal ze user dicky prijde ze se zepta na par drobnosti, a po 1-2 hodinovem rozhovoru jde a koupi si neco uplne jineho, tak to je celkem bezne. jeden specialsta mel na tohle patent. nechal si vysvetlit jakou grafiku si ma koupit no a pak sel a koupil si leguana
pak se z neho ale stal budhisticky mnich cimz se to vse vysvetlilo 
jak tu nekdo psal ze user dicky prijde ze se zepta na par drobnosti, a po 1-2 hodinovem rozhovoru jde a koupi si neco uplne jineho, tak to je celkem bezne. jeden specialsta mel na tohle patent. nechal si vysvetlit jakou grafiku si ma koupit no a pak sel a koupil si leguana
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
- Banana
- Začátečník

-
- jonko
- Začátečník

Nevie ako to bezi v cechach no tu ti niekto vystresovany zavola z firmy ze im padol server, nejde siet, vynechava domenovy system, nejde sietova tlaciaren no jednoducho milion veci, clovek nad tym sedi 3 hodiny a ked vystavy fakturu na svoj poctivo zarobeny kes tak zrazu vsak s tym dokopy nic nebolo alebo beriete na hodinu viac ako neaky pravnik ... takze tolko k mojej radosti robit servisaka .... LAMY skapte ...
clovek si najviac uzije ako obchodnik ... do vsetkeho moze kecat rozhodne o hardwari, skontroluje technika, zoberie $$$ a ked je problem posle technika ...
clovek si najviac uzije ako obchodnik ... do vsetkeho moze kecat rozhodne o hardwari, skontroluje technika, zoberie $$$ a ked je problem posle technika ...
Nikto nieje natolko chytri, aby sa nemohol naučiť viac ...
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to hlavne konicek, taky musim obcas k tem znamym, mastej jeden soft pres druhej a ja si s tim pak musim nejak poradit, taky uz me to moc neba, ale oni kolikrat nikoho jinyho nemaj. Par kompu jsem postavil kamosum a jsou celkem spokojeny. Nektery lidi jsou ale liny premejslet nebo nez aby si to sami vyzkouseli, tak radsi volaj. To je neco pro me, vzdycky me tak vytoci
zvlast kdyz si pamatuju ze jsem jim to uz vysvetloval
.
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já se sestavováním a prodejem kompů živím, ale je to i můj koniček, zabírá mi to sice spoustu času, ale jsem spokojenej
Spousta lidí a kámošů za mnou chodí pro rady, snažím se každýmu poradit a pomoct, ale co je moc to je moc - někdy bych zabíjel 
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Dony
- Středně pokročilý

Re: re
kdyz sou hezky a pristupny, tak to ani neva, to bych byl guru poradjanof píše:Sentenced> stou srandou mas pravdu ale lajlepsie zadele su od sekretariek tie su naj analfabetky na pc
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Albi
- Středně pokročilý

Poradím, postavím, nainstaluju. Ale jestli někdo otevře PCčko, šťourá se v něm a pak se mu tam něco pose** a chce radu, tak ať jde do pr****...
Jinak občas vypomáhám kamošovi v obchodě. Když někdo příjde tak mu zkusím doporučit co bych bral já, ale když to nezabere napoprvé, tak "náš zákazník, náš pán" no a pak ať se mlátí do hlavi když to nemá výkon jaký čekal. Ale nejlepší jsou zákazníci co chtějí poradit a při otázce: "Co máte za PCčko?" tak odpoví: "Takovou šedou bedínku vedle obrazovky co je naní napsáno Brave."

Jinak občas vypomáhám kamošovi v obchodě. Když někdo příjde tak mu zkusím doporučit co bych bral já, ale když to nezabere napoprvé, tak "náš zákazník, náš pán" no a pak ať se mlátí do hlavi když to nemá výkon jaký čekal. Ale nejlepší jsou zákazníci co chtějí poradit a při otázce: "Co máte za PCčko?" tak odpoví: "Takovou šedou bedínku vedle obrazovky co je naní napsáno Brave."
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";