chci si flashnout svoji FX5900 od MSI na FX5950U,ale nemuzu sehnat bios od MSI
nenasel by se tu nejakej hodnej clovek, kterej vi kde ho stahnout, nebo mi ho popripade neposlal na mail?
dikes vsem
Moderátoři: morke, Walker1134

zdravim, bohuzel tu kartu nemam,ale Asus jde predelat biosem z Gainwardu, ja svoji MSI FX5900 mel taky nejdriv flashlou biosem od Leadteku a pohoda... az pak sem za pomoci tohohle forka sehnal bios na MSI FX5950u. treba budes mit taky to stesti a sezenes... nebo je tu i referencni bios primo od nVidie,ten by tam asi taky sel...Jirass píše:Chlapáci, sežeňte někdo bios do Asus 5950Ultra 256Mb. Chtěl bych to prubnout na 5900U. Nebo nemáte tu kartu někdo? Dík

cau "Jirass"... brouk do hlavy?je to uplne jednoduchyJirass píše:Kenny, čéče, nasadil jsi mi brouka do hlavy. Jen mě zajímá, že když tam flákneš bios od jinýho výrobce, tak se ta grafika pak v systému hlásí jako ten novej bios? Chtěl jsem Asuse a pak se dívat na Gainward??? To mě trošku mrzíSakra sežeňte někdo bios od Asuse z 5950tky. help, help........

cau,jo bios sem zkousel,ja v tom zadnej rozdil nevidim,jestli je od nVidie,Leadteku,nebo MSI... ale jen tak pro zajimavost sem ho tam ted dal a projel 3DMark... tak P4 2,4@3,1, MSI i865PE Neo2-LS, 512DDR A-DATA 400(2-3-3-6), FX5950u bios od nVidie - 6220, bios MSI - 6250, Leadtek - 6255 (tam bylo CPU 2,4@3,15)... teplota tesne po zkonceni 3DMarku byla 49°C,mam otevreny case,kdyz ho zavru,tak je to tak +5°CTomek píše:To: K3NNY zkousel jsi bios od nvidie jakej je ? kolik ma stupnu tvoje grafika pri plnem zatizeni. Diky

Ja to ztahoval z http://www.3dcenter.de/downloads/geforc ... _flash.php jsou tam dva flesovaci programy od Leadtek a Nvidia a nevim ktery mam pouzit.HADES píše:bios má většinou příponu .bin nebo .rom. Samozřejmě k tomu ještě potřebuješ program kterým ho na kartu flashneš. Ten by měl být taky na stránkách odkud jsi stáhnul ten .bin

jestli ho porad chces, tak ti ho poslat muzu... ale ja to ztahoval ze stejnyho linku jako ty,s priponou .bin, jen sem ty soubory sproste prejmenoval na priponu .rom a funguje normalneTomek píše:To: K3NNY Mohl bys my poslat ten bios od nvidie ja jsem nejakej stahnul ale ten ma priponu bin.

Uz my ho nemusis posilat slo to flesnout i s tou priponou .bin.K3NNY píše:jestli ho porad chces, tak ti ho poslat muzu... ale ja to ztahoval ze stejnyho linku jako ty,s priponou .bin, jen sem ty soubory sproste prejmenoval na priponu .rom a funguje normalneTomek píše:To: K3NNY Mohl bys my poslat ten bios od nvidie ja jsem nejakej stahnul ale ten ma priponu bin.![]()
na flashovani biosu pouzivam program od Leadteku, flashoval sem kartu nejmin 5x a nikdy zadnej problem...