iiYAMA LCD ProLite E431S

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
nanami
Začátečník
Začátečník

iiYAMA LCD ProLite E431S

Příspěvek od nanami »

iiYAMA LCD ProLite E431S mate nekdo zkusenost z timhle monitorem/ porovnani s acer 172x?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Presne tohle LCD mam vyhlidnuty, takze bych taky uvital nejaky info od spokojenych/nespokojenych vlastníků :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

O tomhle monitoru nic nevim, jenom bych vas rad upozornil, ze iiyama ma prej OTRESNEJ servis. Pred nejakym casem se to hodne resilo na forum.grafika.cz ohledne jedny 19ky CRT, ktera se hodne vymrdavala a kdyz to nejaky lidi vraceli, tak byly i pripady, kdy se jim vysmali do obliceje a poslali je do p.... Nemluvim z vlastni zkusenosti, ale spatny takovejhle reakci sem slysel hafo... Takze na tom nejspis neco bude. Moznauz je to jinak, nevim, ale kazdopadne si dejte majzla..
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim,ted sem kupoval do jedne firmy. Pomer cena/vykon asi nejlepsi co jde ted sehnat. S digitalnim kabelem stoji neco kolem 13 tisic. Videl sem na nem filmy a zpozdeni neni patrny.To co se pise,ze je hur citelnej ve vertikale,je zanedbatelny..pokud nestojite primo nad nim,tak je to v poho.Taky se na nej chystam..Doporucuju!
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Butcherson píše:Zdravim,ted sem kupoval do jedne firmy. Pomer cena/vykon asi nejlepsi co jde ted sehnat. S digitalnim kabelem stoji neco kolem 13 tisic. Videl sem na nem filmy a zpozdeni neni patrny.To co se pise,ze je hur citelnej ve vertikale,je zanedbatelny..pokud nestojite primo nad nim,tak je to v poho.Taky se na nej chystam..Doporucuju!
Chtel bych se zeptat - jak je to s bílou barvou na tom LCD ?? mam tu starsi typ v kanclu a bílá je mirne šedá... tak by me zajimalo jestli je to u toho novejsiho modelu i v tomhle ohledu lepsi.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mas na mysli barvu provedeni panelu nebo bilou barvu pri zobrazeni?Panel se dodava v cerne i bile barve a bila je belejsi :)
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Butcherson píše:Mas na mysli barvu provedeni panelu nebo bilou barvu pri zobrazeni?Panel se dodava v cerne i bile barve a bila je belejsi :)
Mam samozrejme na mysli barvu pri zobrazeni, barva panelu je mi celkem ukradená :lol:
Mam tu v praci model AS4316UTC a ten jak jsem psal nepodává tak krasne bilou barvu :-) Jinak podle spec. by mel byt 40ms a i na to se na nem daji hrat hry.. hmm to pak ten "novej" 16ms model musi byt extra delo :roll:

Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bohuzel ho nemam doma,ale jak pojedu kolem,tak se na to specialne mrknu.Nemuzu to srovnavat,pac sem ten druhej model nezkousel..Pokud je to ale vyrazny,tak bych si hadam vsiml,ale rikam,jeste se podivam!
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jel sem se na to mrknout a....bílá je opravdu bílá :D ...Pokaždé když to vidím,tak lituju,že tohle ještě nemám doma.Jak sem psal,nemůžu srovnat s jiným typem,ale rozhodně ta bílá je čistá!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Butcherson píše:Jel sem se na to mrknout a....bílá je opravdu bílá :D ...Pokaždé když to vidím,tak lituju,že tohle ještě nemám doma.Jak sem psal,nemůžu srovnat s jiným typem,ale rozhodně ta bílá je čistá!
No ja jsem temer rozhodnutej - jdu do nej... Takze doufam, ze to bude fakt super.

Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Tak co,už jsi se rozhodl?
Ja si ji před 2 tydny koupil a myslím že very good.Zatím nemám co bych vytknul.Rozhodoval jsem se ještě mezi NEC 1701 ,ale jelikož nebyl ,vzal jsem tohle. Opravdu rád bych je viděl zapnuté vedle sebe. Je pravdou ,že design by mohl být lepší ,ale je decentní.
Zobrazuje pěkně ,zatím jedu pouze přes analog a na slabé grafice.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Denis píše:Tak co,už jsi se rozhodl?
Ja si ji před 2 tydny koupil a myslím že very good.Zatím nemám co bych vytknul.Rozhodoval jsem se ještě mezi NEC 1701 ,ale jelikož nebyl ,vzal jsem tohle. Opravdu rád bych je viděl zapnuté vedle sebe. Je pravdou ,že design by mohl být lepší ,ale je decentní.
Zobrazuje pěkně ,zatím jedu pouze přes analog a na slabé grafice.
Pokud bys mel tu moznost - mohl bys na tom otestovat NHL ?? jestli je tahle hra čista a bez duchů tak je to v pohode :roll:

Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Rád bych ti vyšel vstříc a zároveň si také ověřil ,jak na tom je ,aleNHL nemám.A také jak jsem psal ,mám stařičkou 16MB grafiku TNT2,takže s tím bych se asi nechytal.
Zrovna zvažuji ,jakou grafiku koupit ,abych samozřejmě mohl využít i to DVI.Váhám nad Radeonem 9200 ,128MB ,láká mě tam to VIVO.Ja vím ,že jsem v diskuzi o monitorech ,ale jen tak pro info ,na čem běžíš ty?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jestli je ta otakza na me - tak na Radeonu 9800 :wink: Ale to jsme tady fakt offtopic - na grafiku si dej dotaz v grafikach.
Jenom me prekvapuje za tak "nabuešeny" LCD jedes na TNT2 - ja mel chvili TNT2 ve svym kancl PC a obraz byl na LCD fakt celkem strašnej. S 9200 se to vůbec, ale vůbec nedalo srovnat... Ta iiyma 431S si lepsi grafiku zaslouží :wink:

Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“