Norton ghost a SATA?
- Alekk
- Začátečník

Norton ghost a SATA?
Nedaří se mi udělat zálohu systému v NORTONU GHOST při SATA/RAID0.Po restartu už nenaběhne systém.S HD IDE bylo vše OK.Máte někdo nějaké zkušenosti?
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
- Dony
- Středně pokročilý

- Alekk
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
ve windows pustis ghosta, das zalohovat... restart... nabehne ghost, udela zalohu... restart... mel by nabehnout opet system
ve windows pustis ghosta, das zalohovat... restart... nabehne ghost, udela zalohu... restart... mel by nabehnout opet system
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Alekk
- Začátečník

...ve windos pustím ghosta,dám zálohovat,restart(start proběhne bez problému,detecují se mechaniky)a kurzor zůstane blikat.Nenačte se ani systém ani ghost prostě nic.Když jsem používal IDE fungovalo to skvěle.Možná NORTON SATA neumí.V nápovědě je něco o CONFIG.SYS ale moc chytrý s toho nejsem.Upravit CONFIG není problém,ale jak?Dony píše:to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Mám zato, že by to verze 2003 měla umět - nezkoušel jsem....Alekk píše:...ve windos pustím ghosta,dám zálohovat,restart(start proběhne bez problému,detecují se mechaniky)a kurzor zůstane blikat.Nenačte se ani systém ani ghost prostě nic.Když jsem používal IDE fungovalo to skvěle.Možná NORTON SATA neumí.V nápovědě je něco o CONFIG.SYS ale moc chytrý s toho nejsem.Upravit CONFIG není problém,ale jak?Dony píše:to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
- Dony
- Středně pokročilý

to je mozna taky reseni, zkus, co to udela pri spusteni z diskety, prusvih totiz je, ze pri spusteni z windows to nejak upravuje bootování (objevuje se mi tam volba neco v tom smyslu jako 1.pokracovat v zaloze ghostem, 2. normalni boot windows a ghost najizdi v nejakym dosu, takze kdovi, co ten dos umi, bohuzel jsem to na sata nezkousel...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Alekk
- Začátečník

No,tohle by mohlo být řešení,hned to doma zkusím.Kurva chlapi že by Ti moderátoři fakt k něčemu byli?pavel.minarik píše:no já teda nevím, ale když chci zálohovat Ghostem, tak ve Windows nespouštím nic, dám restart a vrazím tam bootovací médium s ghostem, udělám zálohu ja zase restart do woken
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Alekk píše:No,tohle by mohlo být řešení,hned to doma zkusím.Kurva chlapi že by Ti moderátoři fakt k něčemu byli?pavel.minarik píše:no já teda nevím, ale když chci zálohovat Ghostem, tak ve Windows nespouštím nic, dám restart a vrazím tam bootovací médium s ghostem, udělám zálohu ja zase restart do wokenPavle dík.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Alekk
- Začátečník