Norton ghost a SATA?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Alekk
Začátečník
Začátečník

Norton ghost a SATA?

Příspěvek od Alekk »

Nedaří se mi udělat zálohu systému v NORTONU GHOST při SATA/RAID0.Po restartu už nenaběhne systém.S HD IDE bylo vše OK.Máte někdo nějaké zkušenosti?
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co znamená "nenaběhne systém"? objeví se nějaká hláška?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

Bez hlášení,jeno bliká kurzor.Po restaru se chová stejně.
Barton2500+@3200+[11*220],EPOX 8RDA3+ rev.2.1 ,2xSegate SATA 80GB RAID-0,Western Digital 40GB,2x256MB DDR 400,PROLINK FX 5700,SB audigy2 PLATINIUM PRO,AOC 17K+.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to bych řekl, že to ten Ghost ještě nemá vychytaný, chtělo by to obrátit se na výrobce
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
ve windows pustis ghosta, das zalohovat... restart... nabehne ghost, udela zalohu... restart... mel by nabehnout opet system
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

Dony píše:to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
ve windows pustis ghosta, das zalohovat... restart... nabehne ghost, udela zalohu... restart... mel by nabehnout opet system
...ve windos pustím ghosta,dám zálohovat,restart(start proběhne bez problému,detecují se mechaniky)a kurzor zůstane blikat.Nenačte se ani systém ani ghost prostě nic.Když jsem používal IDE fungovalo to skvěle.Možná NORTON SATA neumí.V nápovědě je něco o CONFIG.SYS ale moc chytrý s toho nejsem.Upravit CONFIG není problém,ale jak?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no já teda nevím, ale když chci zálohovat Ghostem, tak ve Windows nespouštím nic, dám restart a vrazím tam bootovací médium s ghostem, udělám zálohu ja zase restart do woken
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Alekk píše:
Dony píše:to je divny, ale jinak ti zaloha probehne? ve kterem bode ti to udela, kdyz to porovnam s normalnim prubehem...
...ve windos pustím ghosta,dám zálohovat,restart(start proběhne bez problému,detecují se mechaniky)a kurzor zůstane blikat.Nenačte se ani systém ani ghost prostě nic.Když jsem používal IDE fungovalo to skvěle.Možná NORTON SATA neumí.V nápovědě je něco o CONFIG.SYS ale moc chytrý s toho nejsem.Upravit CONFIG není problém,ale jak?
Mám zato, že by to verze 2003 měla umět - nezkoušel jsem....
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to je mozna taky reseni, zkus, co to udela pri spusteni z diskety, prusvih totiz je, ze pri spusteni z windows to nejak upravuje bootování (objevuje se mi tam volba neco v tom smyslu jako 1.pokracovat v zaloze ghostem, 2. normalni boot windows a ghost najizdi v nejakym dosu, takze kdovi, co ten dos umi, bohuzel jsem to na sata nezkousel...
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

pavel.minarik píše:no já teda nevím, ale když chci zálohovat Ghostem, tak ve Windows nespouštím nic, dám restart a vrazím tam bootovací médium s ghostem, udělám zálohu ja zase restart do woken
No,tohle by mohlo být řešení,hned to doma zkusím.Kurva chlapi že by Ti moderátoři fakt k něčemu byli? :) Pavle dík.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Alekk píše:
pavel.minarik píše:no já teda nevím, ale když chci zálohovat Ghostem, tak ve Windows nespouštím nic, dám restart a vrazím tam bootovací médium s ghostem, udělám zálohu ja zase restart do woken
No,tohle by mohlo být řešení,hned to doma zkusím.Kurva chlapi že by Ti moderátoři fakt k něčemu byli? :) Pavle dík.
:x neštvi mě, jasně že moderátoři k něčemu jsou :razz:
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

... :) :) :) omlouvám se :) :) :) ...
Alekk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekk »

Ještě jednou Pavle dík,frčí to!!! 8)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“