XviD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Buchi
Nováček
Nováček

XviD

Příspěvek od Buchi »

Stalo se vam, ze na nejakych pocitacich, je film v xvidu rozhozenej (divnej obraz). Nevim cim to presne je, jaka konstalace komponent na to ma vliv.
Nekde jsem cet neco o ffdshow filtru
http://cutka.szm.sk/ffdshow/
ale zatim jsem nezkousel.

Pokud jste mel nekdo taky s xvidem problemy, poradte jak jste je odstranili.
Mike Rosoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike Rosoft »

ffdshow je fajn na pomalejsi procesory, protoze ta dekomprese neni tak narocna, podporuje sice dost formatu, ale prestoze ma v sobe i ruzny vyhlazovaci filtry a ja nevim co jeste tak z toho lezou horsi obrazky nez kdyz to dekomprimuje original (obcas jsou ty ctverce vazne sileny). Takze ffdshow bych doporucil az jako krizovou variantu.
80386 40MHz @ 44MHz, RAID na komary lezi hned vedle, 4MB DDR Kingmax, 170MB HDD, PC-Speaker Audigy.
Buchi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Buchi »

A kdyz tam budu mit ten ffdshow filtr, tak potrebuju mit i xvid kodek ?
Nebo to zvladne samotnej ffdshow ?
Mike Rosoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike Rosoft »

Buchi píše:A kdyz tam budu mit ten ffdshow filtr, tak potrebuju mit i xvid kodek ?
Nebo to zvladne samotnej ffdshow ?
ffdshow ma uz v sobe dekodery na ruzny formaty, takze nic jinyho nepotrebujes
80386 40MHz @ 44MHz, RAID na komary lezi hned vedle, 4MB DDR Kingmax, 170MB HDD, PC-Speaker Audigy.
Buchi
Nováček
Nováček

problemy s XviD vyreseny

Příspěvek od Buchi »

Pokud to nekoho jeste zajima, tak uz jsem vyresil problemy se spatnym obrazem u xvid filmu. Na pocitaci jsem mel nainstalovany Nimo (balik s ruznyma kodekama), ale asi ten XviD kodek co je v nem je divnej (na nekterych pocitacich kravi).
Tak jsem jeste nainstaloval jinej balik - Codecs5049_allin1.exe a ted uz mi to funguje.
Mozna by se tam to Nimo nemuselo vubec davat. Jsem nezkousel. Snad vam to pomuze, pokud s tim taky nekdo mate problemy.
Cau
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“