Drivery pro raid na CD při instalaci WINXP?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Drivery pro raid na CD při instalaci WINXP?

Příspěvek od Butch »

Když se instaluji WIN, tak po stisknutí F6 mám možnost vložit ovladače s driverem na FDD. Což dělám a funguje to.

Vezme si instalace WIN XP raid driver na CD? Asi ne co?

Všechno ostatní: Boot k Image drive, PQM, WIN98 Boot FDD mám na boot CD a chci FDD úplně omezit a rozdupat všechny diskety. :lol:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Drivery pro raid na CD při instalaci WINXP?

Příspěvek od Shit »

Butch píše:Když se instaluji WIN, tak po stisknutí F6 mám možnost vložit ovladače s driverem na FDD. Což dělám a funguje to.

Vezme si instalace WIN XP raid driver na CD? Asi ne co?

Všechno ostatní: Boot k Image drive, PQM, WIN98 Boot FDD mám na boot CD a chci FDD úplně omezit a rozdupat všechny diskety. :lol:
Určitě to jde. Uděláš si CD s WXP včetně toho driveru. Viděl jsem to, myslím, na http://www.tacktech.com
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“