Nevíte někdo jestli to vyjde i na PC ??
Manhunt
Moderátor: Baneshee
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A niekto uz zacal hrat toho Manhunta, ja ho prave hram.Je to troska tazke ale inac to ujde, treba byt neviditelny aby si nepriatela dorazil s palkou alebo sackom ci nozom. grafika je troska zaujima .

MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Druhé PC v rekonstrukci
- Butch
- Středně pokročilý

Mě to teda bavilo jen chvíli.
Radši mám volnost, jako v GTA, než nadiktovanou trasu, bez možnosti větší improvizace.
Radši mám volnost, jako v GTA, než nadiktovanou trasu, bez možnosti větší improvizace.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dr.Evil
- Začátečník

Já to hraju zrovna teď. Docela mě to baví - hlavně průpovídky režiséra. Je fakt, že cesta je předem daná, ale to u mě vyrovnání vydea zmasakrování nepřítele. Kor teď když proti sobě mám fašouny, ty s úsměvem na rtech likviduju a prožívám určitou sadisfakci za to kolikrát mě ty tupý holohlavý hovada zkazily večer (rychlej útěk po 5 pivech není nic příjemnýho). Nejlepší když začne jeden řvát "skins,skins" a já ho vezmu pálkou přes hlavu. Těším se na další "zbraně".
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ze začátku je hra trochu nudná, ale pak se to rozjede
Grafika je netradiční, ale dá se tolerovat, vzhledem k typu hry...
Výborná zbraň je mačeta bez které nedám ani ránu
, teda vlastně dám a pořádnou..až lítaj hlavy...

Grafika je netradiční, ale dá se tolerovat, vzhledem k typu hry...
Výborná zbraň je mačeta bez které nedám ani ránu
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

Jak to můžeš srovnávat s GTA3, sou to dvě úplně rozdílný hry. S GTA to má možná tak společnej engine (RenderWare). Je fakt že by mě to asi taky nebavilo, kdyby tam nebyly takový sadařiny. Když přijdu z práce nasranej, tak se u toho pěkně odreaguju. Já sem teprve na začátku a každej kdo se dostal dál říká že pak je to mnohem lepší, tak u toho ještě vydržím. Stejně to hraju denně tak 1 a 1/2 hodiny. Střídám to s Painkillerem a Hitman Contracs.Luke píše:Ze začátku mě to bavilo, asi 10 minut. Ale je to sr***a. GTA 3 je mnohem lepší. MH mi příjde jako mix GTA a Thief. Ještě k tomu nepovedenej.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prostě mi to příjde podobný GTA 3, jak jsem už napsal. Na odreagování, mě to příjde nudný. Navíc grafika je hnusnáDr.Evil píše:Jak to můžeš srovnávat s GTA3, sou to dvě úplně rozdílný hry. S GTA to má možná tak společnej engine (RenderWare). Je fakt že by mě to asi taky nebavilo, kdyby tam nebyly takový sadařiny. Když přijdu z práce nasranej, tak se u toho pěkně odreaguju. Já sem teprve na začátku a každej kdo se dostal dál říká že pak je to mnohem lepší, tak u toho ještě vydržím. Stejně to hraju denně tak 1 a 1/2 hodiny. Střídám to s Painkillerem a Hitman Contracs.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Dr.Evil
- Začátečník

V provnání s GTA 3 (grafika) je mnohem detailnější. Mě na tom nejvíc baví schovat se do tmy, hodit cihlu, bouchnout do zdi a počkat až přijde, pak si poslechnout nějakou hlášku např. "You can´t hide whole night" a hned jak se otočí, tako zmasakrovast.
Možná budu trochu divnej, ale dicky mě nejvíc přitahovaly hry co zobrazovali co nejvěrohodněji násilí (SOF, SOF II). A to Manhunt dovádí skoro k dokonalosti (to sem měl možnost zatím vraždit jenom igelitkou,střepem,páčidlem a pálkou, těším se na kladivo, mačetu atd.).
Možná budu trochu divnej, ale dicky mě nejvíc přitahovaly hry co zobrazovali co nejvěrohodněji násilí (SOF, SOF II). A to Manhunt dovádí skoro k dokonalosti (to sem měl možnost zatím vraždit jenom igelitkou,střepem,páčidlem a pálkou, těším se na kladivo, mačetu atd.).
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

No tak takhle moralizovat, kdybych to dělal v reálným životě, tak neřeknu.Ve skutečnosti sem holubičí povaha (v životě sem se neporval). Ale vždyť ta hra je tak udělaná a herní systém tomuto hraní přizpůsobenej. Jestli si to hrál stylem "teď tam naběhnu, všechny zmlátím", tak se nedivím že tě to nebaví.
Ale to je věc názoru. Mě zase vůbec nebaví RPG, letecký simulátory, fšechny sim hry. Jedno jediný RPG který mě bavilo, tak Vampire: the masqurade (nebo jak se to píše) to byla bomba.
Ale to je věc názoru. Mě zase vůbec nebaví RPG, letecký simulátory, fšechny sim hry. Jedno jediný RPG který mě bavilo, tak Vampire: the masqurade (nebo jak se to píše) to byla bomba.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když mě nabavilo čekat ve stínu až příjdou, tak jsem tam vlítnulDr.Evil píše:No tak takhle moralizovat, kdybych to dělal v reálným životě, tak neřeknu.Ve skutečnosti sem holubičí povaha (v životě sem se neporval). Ale vždyť ta hra je tak udělaná a herní systém tomuto hraní přizpůsobenej. Jestli si to hrál stylem "teď tam naběhnu, všechny zmlátím", tak se nedivím že tě to nebaví.
Moralizovat, to ne. Nějak mi tahle hra nepřišla na chut.
- Dr.Evil
- Začátečník

No, mě to přijde jako větší sranda než třeba Hitman Contracs. Hlavně ty průpovídky režiséra a těch vyvrhelů.
Zdá se mě že nějak opadá zájem lidí o tohle fórum. Málo příspěků do diskusí atd. Nezdá se ti?
Zdá se mě že nějak opadá zájem lidí o tohle fórum. Málo příspěků do diskusí atd. Nezdá se ti?
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MH je určitě lepší, než Hitman, ale to neni zas tak těžkýDr.Evil píše:No, mě to přijde jako větší sranda než třeba Hitman Contracs. Hlavně ty průpovídky režiséra a těch vyvrhelů.
btw. o forum, nebo o tenhle thread?
- Jacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Potreboval by som radu, dostal som sa do sceny11 a musim spravit nejaku nasilnu a hruznu scenu s kladivom, a neviem jak nato, vzdy som tam vyvrazdil uz niekolko pankacov a stale nic. Prosim poradte ak to niekto spravill .Diky

MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci
Druhé PC v rekonstrukci
- Dr.Evil
- Začátečník

Já tam sice ještě nejsem, ale vím od známýho co to prošel na PS2, že v tom vězení musíš provést brutální zabití a to tak, že budeš držet co nejdýl tlačítko útoku, dokud ty zaměřovací šipky nezčervenaj.
- Dr.Evil
- Začátečník

Malej dodatek, brutalní útoky jdou provádět hned od začátku hry a ne až jak sem si mylně myslel od tohoto kola ve vězění. Stačí jít za obětí a hned jak se Cash za ním přikrčí, tak stisknout LMB a držet, jít pomalu za obětí a šipky postupně zežloutnou a pak zčervenaj, pak už stačí jen pustitDr.Evil píše:Já tam sice ještě nejsem, ale vím od známýho co to prošel na PS2, že v tom vězení musíš provést brutální zabití a to tak, že budeš držet co nejdýl tlačítko útoku, dokud ty zaměřovací šipky nezčervenaj.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to taky videl a zacatek mi prisel super. Pravda - tahle hra by mela mit rating tak 30+,ale je to solidní
Rockstar si proste s brutalitou ve hrach hlavu nelamou. Jsem zvedav jak se ta hra bude vyvijet, pac me fakt chytla a to uz se dneska moc hram nepovede
Rockstar si proste s brutalitou ve hrach hlavu nelamou. Jsem zvedav jak se ta hra bude vyvijet, pac me fakt chytla a to uz se dneska moc hram nepovede
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään