Jak pripojit sit s jedinou mac adresou
Moderátor: Don
- riksa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak pripojit sit s jedinou mac adresou
Potreboval bych pripojit 3 kompy pres bezdrat k internetu, ale provider ma v podmin¨kach pripojeni jen jednoho kompu (jedna mac adresa). Jak to vykulisit? Pres router nebo jak? V sitich jsem fakt lama 
E2160 1,8@3,0 (335*9) || Gigabyte P35-DS3 || 2x1GB Transcend DDR2 800 || Sapphire HD3870@default || Scythe Ninja + Accelero S1 || triple WD: Raptor 36GB + 3200KS + 500AAKS || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
Sex is like nose picking. It's fine as long as you practice it yourself, but it's disgusting watching someone else doing it.
Sex is like nose picking. It's fine as long as you practice it yourself, but it's disgusting watching someone else doing it.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Není to žádný problém. Potřebuješ do toho připojeného komplu přidat síťovku, udělat si lokální sít a na připojený kompl nainstalovat nějaký routovací software. Třeba WinRoute - pozor, není zdarma. Adekvátně ho nastavit - tj. aby dělal NAT (Native Adress Translation) a bude Ti to chodit ven s přes tu jedinou síťovku a hotovo. Tohle řešení znám a normálně používám.
Alternativní řešení spočívá v použití nějakého proxy softwaru, nainstalovat na připojený kompl a ostatní se připojují přes proxy. Tohle řešení používá jeden můj kamoš - funguje to ok, ale sám jsem to jestě nezkoušel.
Alternativní řešení spočívá v použití nějakého proxy softwaru, nainstalovat na připojený kompl a ostatní se připojují přes proxy. Tohle řešení používá jeden můj kamoš - funguje to ok, ale sám jsem to jestě nezkoušel.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Bajgy
- Středně pokročilý

- riksa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dik, takze kdyz budu mit toto:

kde u sebe budu mit jednu sitovku do AP, druhou na souseda 1 a jednu pci wifi kartu na souseda 2 a nainstalovany winroute, tak by to melo jit? chapu to dobre?

kde u sebe budu mit jednu sitovku do AP, druhou na souseda 1 a jednu pci wifi kartu na souseda 2 a nainstalovany winroute, tak by to melo jit? chapu to dobre?
E2160 1,8@3,0 (335*9) || Gigabyte P35-DS3 || 2x1GB Transcend DDR2 800 || Sapphire HD3870@default || Scythe Ninja + Accelero S1 || triple WD: Raptor 36GB + 3200KS + 500AAKS || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: