Tak prosím o radu, jakou si mám pořídít myš tak do 1000kč aby byla tichá.
Taky jsem přemýšlel o bezdrátu, ale u Geniuse vydrží baterky pár dnů. Našel jsem na netu myš A4Tech RP-650 nevypadá zle, máte někdo zkušenosti.
Díky.

mozna by stacilo si to zkusit v obchode, ktera cvaka nejmin, nevim jak logitech, ale microsoft mi pripada docela ticha, nebo uplne nejlepsi reseni je venovat se v noci misto mysi manzelceJada píše:Mám Geniusku NetScroll Optical, pro moji velkoi tlapu je dobrá,ale manželceděsně vadí, že hlasitě cvaká. Je fakt, že ty mikrospínače jsou v noci hodně slyšet.
Tak prosím o radu, jakou si mám pořídít myš tak do 1000kč aby byla tichá.
Taky jsem přemýšlel o bezdrátu, ale u Geniuse vydrží baterky pár dnů. Našel jsem na netu myš A4Tech RP-650 nevypadá zle, máte někdo zkušenosti.
Díky.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... 

Pod to bych se podepsal. Mel jsem v ruce nekolik mysi od obou tech firem a nova serie IntelliMouse od Microsoftu se vyrovna Logitechum MX za mnohem vyhodnejsi cenu. Naopak bych se vyhnul Geniusu..YELNATS-STANLEY píše:microsoft ti nabidne to same jako logitech a jeste za dobrou cenu

1) napis jakej mas MouseWareXaver York píše:Mam Logitech Cordless MouseMan, je to bezdrat optika a mam s ni docela problemy v CSku nebo v Photoshopu. Pri rychlych pohybech neni kurzor presny. Nevite nekdo co s tim? Dik, Xaver