aliencz píše:A kde máš ten svůj obchod (nabídku) kde si může zákazník nakoupit (vybrat)....?? Třeba já ....?? Pro mě je to pořád 3060Kč bez DPH = 3780Kč s DPH (cca) a to je zatraceně velkej rozdíl oproti tvé původní ceně 3000Kč s DPH ...... Musíš být zatraceně dobrý dealer, když dostáváš 25% slevu na běžné zákaznické ceny bez DPH .... !!! Nějak mi to tu celé smrdí ....
Alienům stejně nic nevysvětlíš, to je fakt !!
Je samozrejme zadnej e-shop nemam, HW jsem se zivil driv, ted uz je to spis konicek a zivim se predevsim SW. Libre uz moc velky ksefty nedelam, ale oni maj v tom e-shopu 25% oproti D-cene asi na vsech grafikach (proto jsou tak drahy . Koukal jsem na par eshopu a fakt sem nikde levnejsi GF4 nenasel, coz me dost prekvapilo, protoze Alzasoft nebo CC prodavaj skoro vse o 5-10% levneji nez jsem ja schopnej. Asi budu muset trochu pritvrdit.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nicméně bych se rád vrátil k opodstatněnosti nákupu zmiňovaného modelu GF3Ti200/500 ........ Uvážím-li, že drtivá většina hotových PC sestav pro běžné spotřebitele má ve svých útrobách šitooozní GF4MX, tak si myslím, že pro obdobnou sortu zákazníků je to rozhodně lepší volba. Dávat do PC osekanou R9100 za obdobnou cenu nehodlám, to raději volím tuto GF3 .... Do sestav pod 20tis s DPH vč. monitoru je to velmi dobrá volba.
Říkám to jen proto, že za tuto cenu (2300Kč s DPH) nemám k dispozici stejně solidní kartu na platformě ATI ....
Clovek by plakal, kdyz vidi ty sestavy, co se inzerujou v Levelu a pod. casopisech. Vykonejsi karta nez MX440 je opravdu spise vyjimkou a to i u sestav urcenych pro "tzv. narocne" hrace. GF3 je stale dobra karta (alternativou od ATI je neorezana 9100). Osobne bych ale lidi co to s hrama mysli vazne premlouval min. na GF 4200 (na dobrym procesoru neni pomer cena vykon o moc horsi). Muze vedet jaka GF3 se da sehnat za 2300 s dani ?
Tak sem volal do Libry na tu GF4TI 4200 64MBClub 3D a zrovna ji nemají - vyprodaná.
Jinak stou cenou je to pravda 2450,- bez DPH
Jediná vada na kráse je že to je starší typ - AGP 4x - teda aspoň dle popisu, ale to nevadí za tu cenu to rozhodně stojí.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
aliencz píše:Nicméně bych se rád vrátil k opodstatněnosti nákupu zmiňovaného modelu GF3Ti200/500 ........ Uvážím-li, že drtivá většina hotových PC sestav pro běžné spotřebitele má ve svých útrobách šitooozní GF4MX, tak si myslím, že pro obdobnou sortu zákazníků je to rozhodně lepší volba. Dávat do PC osekanou R9100 za obdobnou cenu nehodlám, to raději volím tuto GF3 .... Do sestav pod 20tis s DPH vč. monitoru je to velmi dobrá volba.
Říkám to jen proto, že za tuto cenu (2300Kč s DPH) nemám k dispozici stejně solidní kartu na platformě ATI ....
Podle me je GeForce 3 Ti200 dostacujici karta pro vsechny hry, ktere jsou v tuto dobu na trhu......ja sem si zatim na tom zahral vsechno co sem chtel a to v rozliseni 1024x768 a vic!
Jája píše:Tak sem volal do Libry na tu GF4TI 4200 64MBClub 3D a zrovna ji nemají - vyprodaná.
Jediná vada na kráse je že to je starší typ - AGP 4x - teda aspoň dle popisu, ale to nevadí za tu cenu to rozhodně stojí.
Tak to mas smulu, minulej tyden je jeste meli (asi jdou na dracku) a byly na AGP8x (ne ze by na tom nejak zalezelo )
Jája píše:Tak sem volal do Libry na tu GF4TI 4200 64MBClub 3D a zrovna ji nemají - vyprodaná.
Minulej tyden jsem ji bral a byla AGP 8x (takt 250/508)... I kdyz mi bylo uplne jedno jestli dorazi agp 8x nebo 4x .... Ale co, pro zakaznika to líp vypadá
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
Minulej tyden jsem ji bral a byla AGP 8x (takt 250/508)... I kdyz mi bylo uplne jedno jestli dorazi agp 8x nebo 4x .... Ale co, pro zakaznika to líp vypadá
Hele a taktovat ste to asi nezkoušeli žejo?
Sakra já tu grafiku chci
Řeklbych že je to karta s nejlepším poměrem výkon/cena na našem trhu.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
jo taky mi to tak prislo tak jsem ji zakaznikovi doslova vnutil.... je hrozny kdyz musis cloveka premlouvat at si koupi kartu o ktery sam vís ze ma totalne suprovej pomer cena vykon )))) Kdysi jsem ji mel i doma (to jeste stala tezky prachy ) a sla na 270/550 stabilne.... ale za tu dobu se to mohlo dost zmenit, byla to uplne jina rada....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään