ICE píše:ani ne. je tak akorat. aspon ze neni naskladana pod sebou jak to tu maji nekteri expreti...
Nevím co mají někteří experti, ale pokud už se chceš "chlubit" svojí konfigurací, tak z toho alespoň vymaž ty uplny zbytečnosti typu zdroje, podložky pod myš a značky tvý TV, ne? Vždyť je to naprosto zbytečně zaplácnuté místo.
Stejne je muj prispevek o 1 vete stejne velky jako tvuj prispevek o 1 vete bez podpisu.
jestli je to na me, tak s tim mam to, ze mi to nefunguje
problem je (nejspis) v driverech pro w2k - psal jsem nekolikrat do SiSu, ale nevyjadrili se....
tak zkoumam, jestli se to nekomu nepodarilo "nejak obejit"
Mican píše:W2k nevím, ale pod Me i XP to chodí bez problémů. Co s tím máš?
Dobsa: Jo, to bylo na tebe. Je divný, že to v XP funguje správně a ve 2k to blbne. Co to přesně dělá nebo nedělá? To nejde TV-Out vůbec zapnout (v žádném módu)?
ve win2k se zobrazi pouze nabidky "Single" a "Clone"
dual to proste nenabidne - zkousel jsem tedy pouze DVI, ale s TVoutem to bude to same...
Mican píše:Dobsa: Jo, to bylo na tebe. Je divný, že to v XP funguje správně a ve 2k to blbne. Co to přesně dělá nebo nedělá? To nejde TV-Out vůbec zapnout (v žádném módu)?
Mikhaill píše:no nejsom ani tak fanda SiS ale nejsom fanda nvidia a ati...tak asi
Mal som KyroII a cakam na nove KyroIII alebo XabreII
Momentalne mam 3Dfx Voodoo5 5500
Zdravim,vidim ze mas V5 na 205MHz,to cumim.Co mas za pameti a jak to chladis?To musi topit jako svina.
Nooo to teda dost hreju,ale mam obrovske aktivne chladenie na celej karte...Na GPU-ckach mam nieco na sposob Titat D5TP s 80x80 vetrakmi...
A na pamatiach mam mensie,vzdy jeden chladic s vetrakom na par pamati,tak jak su vedla seba...
Kazdy chladic ma medenu zakladnu a tie na pamate su robene na zakazku v jednej strojarskej skole...
Musim to mat zachytene takym ramenom v case aby sa to neodtrhlo...
A inac viac sa hreju tie GPU ako MEM... hlavne je problem,ze sice chladice to nejak chladia,ale z druhej strany karty,tam kde su GPU to je uplne horuce...
Mikhaill píše:
Nooo to teda dost hreju,ale mam obrovske aktivne chladenie na celej karte...Na GPU-ckach mam nieco na sposob Titat D5TP s 80x80 vetrakmi...
A na pamatiach mam mensie,vzdy jeden chladic s vetrakom na par pamati,tak jak su vedla seba...
Kazdy chladic ma medenu zakladnu a tie na pamate su robene na zakazku v jednej strojarskej skole...
Musim to mat zachytene takym ramenom v case aby sa to neodtrhlo...
A inac viac sa hreju tie GPU ako MEM... hlavne je problem,ze sice chladice to nejak chladia,ale z druhej strany karty,tam kde su GPU to je uplne horuce...
Tak to je pekny,nebylo by nejake foto?jinak doporucuju sledovat X3dfx forum,ale to asi znas.Protoze co se tyce overclocku, tak tam byl prispevek ze hrozne moc dela chlazeni zezadu.staci trebas pouze vetracek,ale nejakej typek si nechal udelat i pasivni cast, tak aby se mu vesla mezi ty odpory.prej 220.ale pruser jsou pameti.cip jako takovej byl designovanej na 183MHz ale pameti jsou 166MHz,pak zalezi dost na typu.ja mam Toshiby a ty teda nic moc.Ten typek mel Samsungy a evidenstne kvalitnejsi,i kdyz taky jen 6ns.
O tom chladeni zo zadu som uz rozmyslal,ale problem je,ze tam uz nemam miesto... ale zatial mi to takto staci...
Fotky mam len stare,este len taky low OC nic moc...Ale budu nove,ked to uplne dokoncim...hlavne uparvu biosu na pevne takty aby mi to fachalo aj v linuxe...
Jeste sem si moc linux nerozfachal,zatim spis bojuju s wokenicema,ale mam pocit ze posledni drivery na V5 jdou jen nejaky Xfree 3.3.6,ne?A co vim tak problem tech v DRI bylo,ze nechodi SLI,takze clovek ma jen V4.docela naprd.Nebo snad mas nejake novejsi info?
dobsa píše:ve win2k se zobrazi pouze nabidky "Single" a "Clone"
dual to proste nenabidne - zkousel jsem tedy pouze DVI, ale s TVoutem to bude to same...
To je fakt divný a já ti s timhle asi neporadím (tedy kromě přechodu na XP, ale k setrvávání u W2k máš asi rozumný důvod). Asi opravdu jenom neustále zahlcovat dotazy mailbox SiSu a výrobce tvojí karty.
Nepodarilo,naprosto netusim kde to splasit.ale nakonec se mi podarilo sehnat vytouzenout V5 pro MAC s DVI,takze sem spokojenej,az poridim novou grafiku,tak budu mit porad silnej GLIDE stroj
Prosimte a jakej vyznam ma ten voltage mod?moc sem to z diskuze nepochopil.akorat zvyseni pretaktu ne?
Katoo a spol: Nechcete si udělat vlastní thread o Voodoo? Já se vždycky těším jaký podnětný príspěvek o Xabre přibyl a ono je to většinou o něčem jinym.
Mican píše:Katoo a spol: Nechcete si udělat vlastní thread o Voodoo? Já se vždycky těším jaký podnětný príspěvek o Xabre přibyl a ono je to většinou o něčem jinym.
omlouváme se
už zakládám nová thread o voodoo
P.S. taky jsem fanda Xabre,sám mám Soltek Xabre 600 (momentálně v reklamaci ) a čekám,až vyjdou nějaké nové drivery
Asi se seznamují s novými kolegy od Tridentu - chlastaj, obtěžujou gejšy, občas nějakej fight s kudlama "do první krve"... Takový ty chlapský zábavy. Snad už toho brzo nechaj a zase začnou tvořit.