Taktovanie Athlon XP 1700+ jadro Palomino
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- johny128
- Začátečník

Taktovanie Athlon XP 1700+ jadro Palomino
No tak nazdar vsetci.....a teraz k problemu.Odjakziva sa hrabem v pc a ked som si skladal to moje islo celkom dobre,po pol roku som sa zacal hrat s FSB,to som z 133 vytiahol na 143 a potom neviem ako a kedy som zmenil aj voltaz precesora z 1.75 na 1.85.Svanda,vydrzalo to tak pol roka nez som si to uvedomil.Teraz som sa akosi vratil k remeslu "tuning up pc" a kedze si neviem dat rady s jednym big problemom,obraciam sa na vas.Nasobic mam od vyroby na 11 a FSB momentalne na 145.A tu je ten problem,dalej to nejde.Dostal som sa na 1595 MHz a ked zvysim FSB na 146 uz mam problemy.Ale ako tu citam,vsetci zvysuje frekvencie procesorov aspon na takych 1.8 GHz aj viac.A tak teda ze ci neviete v com je problem.Chcel by som z toho vyzmykat totalne maximum,vyskusam hocijaku srandu preto,len mi poradte.Chladene je to dost,je tam chladic titan D5T,info aj na http://www.pretaktovani.cz/text/d5t.asp a aj v skrinke je dobry prievan takze chladenim to nebude.Pamete APACER 256 MB DDRAM PC266 CL 2.0,doska MSI KT4V VIA KT400,southbridge VT8235
- Borec
- Začátečník

-
- Mawson
- Začátečník

Re: Taktovanie Athlon XP 1700+ jadro Palomino
Niekedy moze byt nekvalitnejsi procesor, alebo to proste uz vyssie zvysovanim FSB nepojde. Tak skus odomknut multiplikator a urcite z neho este nieco dostanes 
- johny128
- Začátečník

Re: Taktovanie Athlon XP 1700+ jadro Palomino
no hej,ten multiplikator by som rad odomkol.Akurat este neviem ako na to.Co tu citam tie clanky da sa to ceruzou a este by sa dalo nieco dole s tymi palickami.Niekde som cital ze cela veda spociva v precarknuti dvoch tych srandiciek na mostikoch,to znie lahko
No tak dakuj,vsak nieco vymyslim......mozno
No tak dakuj,vsak nieco vymyslim......mozno
- johny128
- Začátečník

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele: