Zdravím,
mám problém a koukám že nejsem jediný se SATA diskem WD160JD.
Všechny ty psíkusy, kdy sem při instalaci Win XP přidával SATA drivery pomocí F6 a podobně jsem zvládnul. Normálně sem nainstaloval¨systém a asi desetkrát ho během toho restartoval a všechno se jevilo OK.
Ale ¨pak se to stalo. Vypnul jsem PC, znovu zapnul a v okamžiku kdy se objevilo na 3 se¨kundy logo nybihajicich XP, tak mi to hodilo hlasku na klasické deat LINE modre WIN obrazovce "neocekavana chyba, system byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace",nebo takoveho neco podobneho. Sem si jist ze to ma na svedomi SATA disk.
Poradtemi prosim,jestli muzu fungovat se SATA diskem normalne v klidu jako s IDE a nebo si musim koupit klasiku IDE a SATA pouzivat pouze jako SLAVE pro data ve WINDOWS?????
MOCkrát díky
Po vypnutí PC SATA zkolabuje
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Marrynes
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
1) kolik dat tam bylo ?
2) zkus flashnout nový BIOS na desku/řadič - sata je docela nová věc, někdy s tím mohou být ještě nějaké problémy...
3) nejnovější ovladače.
sata disk může samozřejmě být sám.
edit: a příště to nemusíš dávat 2x
2) zkus flashnout nový BIOS na desku/řadič - sata je docela nová věc, někdy s tím mohou být ještě nějaké problémy...
3) nejnovější ovladače.
sata disk může samozřejmě být sám.
edit: a příště to nemusíš dávat 2x

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- JirkaH
- Mírně pokročilý