Nevim Jestli si Mam koupit uplne novy FXo5200 ktery podporuje snad uplne vsechno a nebo starsiho geforce4Ti4800
Prosim poradte mi pleas po velkejch prazdninach to jdu koupit
Diky moc mulaj@seznam.cz
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Jestli je to prava 4800 tak nemam nic protil, ale jestli je to 4800SE, tak si radsi kup 4200, usetris min. 1500,- a mas doma prakticky to same. Jinak karty od ATI jsou uz dnes po vsech strankach srovnatelne s nVidii. To ti tu potvrdi asi skoro kazdej kdo ji ma.Mulaj píše:Bohuzel ATInu moc nechci kamosi s ni maj spatny skusenosti a chtel bych zustat u G. Cenove se bohuzel Ja mohu pohybovat max 5000Kc :(G4 by me vysla na 5300 ( tri kila uz nekde schrastim ). ALe jde mi o to Jestli ty novy serepeticky v FXovi budu potrebovat v budoucich hrach i Kdyz Je FX5200 sunka. Jestli je treba opravdu problem ze G4 neumi direkty 9. mozna bych potreboval srovnani mezi G4Ti4800 a FX5600 co z toho by Bylo lepsi ? JE TO JEN NA HRY A JSEM CLOVEK
Diky za vsechny pomocne rady vsem
PS: nakupovat jdu po prazdninach leda ze by mi zaplatili na brigade dopredu

FX5600 a Ti4800 sou na tom vykonnostne podobne....v hrubym vykonu vede asi Ti4800 ale AA apod. vede uz FX5600....Mulaj píše:....mozna bych potreboval srovnani mezi G4Ti4800 a FX5600 co z toho by Bylo lepsi ? JE TO JEN NA HRY A JSEM CLOVEK