AMD 2500+ BOX
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Gintonic
- Nováček

-
AMD 2500+ BOX
Mam otazecku,chci si koupit AMD 2500+ BOX.Predpokladam,ze je uz i s chladicem.Jen by me zajimalo,zda ten chladic bude dostacujici.Neni si treba lepsi koupit neboxovanou verzi a dokoupit nejakej jinej chladic ? Diky
- zombux
- Odborník PCT

Řešilo se to tady mockrát, takže ve zkratce: na běžný taktování BOX bohatě stačí, sám provozuju 2500+@3200+ s BOXem. Pokud budeš chtít jít dál, asi bude potřeba něco lepšího.
Taky dost záleží na štěstí, některý kousky 2500+ hřejou víc, jiný míň.
Celkově ti BOX doporučím, když ti nebude stačit tak můžeš kdykoliv dokoupit lepší chladič.
Taky dost záleží na štěstí, některý kousky 2500+ hřejou víc, jiný míň.
Celkově ti BOX doporučím, když ti nebude stačit tak můžeš kdykoliv dokoupit lepší chladič.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zlo!!!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AMD 2500+ BOX
Obecně plátí, že BOXovaná verze by měla stačit. Ale po tom co jsem zjistil že se mi hřeje na 63 stupňů ve Win. bez zatížení tak sem si řekl že je to nějaký divný.... bylo to tím že jsem neměl v casu přídavnej větrák.Gintonic píše:Mam otazecku,chci si koupit AMD 2500+ BOX.Predpokladam,ze je uz i s chladicem.Jen by me zajimalo,zda ten chladic bude dostacujici.Neni si treba lepsi koupit neboxovanou verzi a dokoupit nejakej jinej chladic ? Diky
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm... když jsem si nains. PC Alert (utilit. ke kaž. desce MSI) Tak jsem se fakt zhrozil nad 65 stupněma s BOXem. Měl už roupy mi vypnout kompa...(tak sem bleskem otevřel case aby mu nebylo tak horko). Ale sys. byl stále stabilní. Hmm... bylo to asi taky tim že sem tam neměl case větrák.Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- Malder
- Nováček

- VerteX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel, novy BOXovany chladice Intelu jsou ve stylu motoru dopravnich letounu Tupovlev. To, co se ted k Pentiim 4 dodava je opravdu zverstvo. Takze doporucuju treba AC Super Silent 4 Pro, kterej jde sehnat kolem 400Kc a je krasne tichej. Prip. na overclocking Zalman CNPS7000-AlCu.Roxyman píše:taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
- Zlo!!!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

SOUHLAS, hučí dost protivněVerteX píše:Bohuzel, novy BOXovany chladice Intelu jsou ve stylu motoru dopravnich letounu Tupovlev. To, co se ted k Pentiim 4 dodava je opravdu zverstvo. Takze doporucuju treba AC Super Silent 4 Pro, kterej jde sehnat kolem 400Kc a je krasne tichej. Prip. na overclocking Zalman CNPS7000-AlCu.Roxyman píše: taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- drbi
- Začátečník

muzu se te zeptat na kolik to mas nataktovany? ja viz podpis a mam tam jeden pridavnej vetracek a mam tam v klidu nejakejch 36°C pri parani se mi to dostane nekam k 49°C. a to tam mam original zvejkajdu od amdNooXy píše:Hmmm... když jsem si nains. PC Alert (utilit. ke kaž. desce MSI) Tak jsem se fakt zhrozil nad 65 stupněma s BOXem. Měl už roupy mi vypnout kompa...(tak sem bleskem otevřel case aby mu nebylo tak horko). Ale sys. byl stále stabilní. Hmm... bylo to asi taky tim že sem tam neměl case větrák.Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.Teď už ho díkybohu mám. (51 stupňů)
AMD Athlon XP 2500+@2800+ (2089MHz, 1,675V) BOX, ASUS A7N8X-X, DDR 512MB 400 MHz KINGSTON, Leadtek FX5700, HDD Hitachi 7k250 120GB, DVD Toshiba, DVDRW LiteOn 451S, Creative Labs 2.1, 17" Fujitsu