AMD 2500+ BOX

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Gintonic
Nováček
Nováček

AMD 2500+ BOX

Příspěvek od Gintonic »

Mam otazecku,chci si koupit AMD 2500+ BOX.Predpokladam,ze je uz i s chladicem.Jen by me zajimalo,zda ten chladic bude dostacujici.Neni si treba lepsi koupit neboxovanou verzi a dokoupit nejakej jinej chladic ? Diky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Řešilo se to tady mockrát, takže ve zkratce: na běžný taktování BOX bohatě stačí, sám provozuju 2500+@3200+ s BOXem. Pokud budeš chtít jít dál, asi bude potřeba něco lepšího.

Taky dost záleží na štěstí, některý kousky 2500+ hřejou víc, jiný míň.

Celkově ti BOX doporučím, když ti nebude stačit tak můžeš kdykoliv dokoupit lepší chladič.
ignorelist: kremrole a dezoláti
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Souhlasím se Zombíkem, BOX stačí. Ale luxus to není... :-)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AMD 2500+ BOX

Příspěvek od NooXy »

Gintonic píše:Mam otazecku,chci si koupit AMD 2500+ BOX.Predpokladam,ze je uz i s chladicem.Jen by me zajimalo,zda ten chladic bude dostacujici.Neni si treba lepsi koupit neboxovanou verzi a dokoupit nejakej jinej chladic ? Diky
Obecně plátí, že BOXovaná verze by měla stačit. Ale po tom co jsem zjistil že se mi hřeje na 63 stupňů ve Win. bez zatížení tak sem si řekl že je to nějaký divný.... bylo to tím že jsem neměl v casu přídavnej větrák. :lol: teďka je v klidu na max. 52 stupňů s pří. větráčkem. Ale v budoucnu na 90% počítám s jiným, výkonějším chladičem. BOXovaný časem budou vykloktaný a hlučný. Prej je nějak záruka na BOXovaný 2 roky , na neBOX 1 rok.. je to pravda ?? Zákon ale mluví jasně ne ??
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NooXy »

Zlo!!! píše:Hodně lidí mi tvrdilo že ten BOX chladič hučí a málo chladí, ale já ho koupil taky a všechno je OK i při taktování. Takže mi kecali.
Hmmm... když jsem si nains. PC Alert (utilit. ke kaž. desce MSI) Tak jsem se fakt zhrozil nad 65 stupněma s BOXem. Měl už roupy mi vypnout kompa...(tak sem bleskem otevřel case aby mu nebylo tak horko). Ale sys. byl stále stabilní. Hmm... bylo to asi taky tim že sem tam neměl case větrák. :lol: Teď už ho díkybohu mám. (51 stupňů)
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Malder
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malder »

No záleží taky jakej chladič dostaneš, viděl sem i víc druhů :onfire: BOX chladičů :old13:
malder
VerteX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VerteX »

Roxyman píše:
taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?
Bohuzel, novy BOXovany chladice Intelu jsou ve stylu motoru dopravnich letounu Tupovlev. To, co se ted k Pentiim 4 dodava je opravdu zverstvo. Takze doporucuju treba AC Super Silent 4 Pro, kterej jde sehnat kolem 400Kc a je krasne tichej. Prip. na overclocking Zalman CNPS7000-AlCu.
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Malder píše:No záleží taky jakej chladič dostaneš, viděl sem i víc druhů :onfire: BOX chladičů :old13:
Jo máš pravdu kamarád má ten samej procesor taky BOX a má jinej chladič.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

VerteX píše:
Roxyman píše: taky mě zajímá tahle otázka....protože se chystám koupit boxované P4 2,6 a nechce se mi hned dávat další vatu za "lepší" větrák...Bude to stačit i když to přetaktuju? A co hluk? jak to tedy je?
Bohuzel, novy BOXovany chladice Intelu jsou ve stylu motoru dopravnich letounu Tupovlev. To, co se ted k Pentiim 4 dodava je opravdu zverstvo. Takze doporucuju treba AC Super Silent 4 Pro, kterej jde sehnat kolem 400Kc a je krasne tichej. Prip. na overclocking Zalman CNPS7000-AlCu.
SOUHLAS, hučí dost protivně
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
drbi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drbi »

NooXy píše:
Hmmm... když jsem si nains. PC Alert (utilit. ke kaž. desce MSI) Tak jsem se fakt zhrozil nad 65 stupněma s BOXem. Měl už roupy mi vypnout kompa...(tak sem bleskem otevřel case aby mu nebylo tak horko). Ale sys. byl stále stabilní. Hmm... bylo to asi taky tim že sem tam neměl case větrák. :lol: Teď už ho díkybohu mám. (51 stupňů)
muzu se te zeptat na kolik to mas nataktovany? ja viz podpis a mam tam jeden pridavnej vetracek a mam tam v klidu nejakejch 36°C pri parani se mi to dostane nekam k 49°C. a to tam mam original zvejkajdu od amd
AMD Athlon XP 2500+@2800+ (2089MHz, 1,675V) BOX, ASUS A7N8X-X, DDR 512MB 400 MHz KINGSTON, Leadtek FX5700, HDD Hitachi 7k250 120GB, DVD Toshiba, DVDRW LiteOn 451S, Creative Labs 2.1, 17" Fujitsu
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“