Kreed
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Kreed
Hrál jste nekdo tuhle hru ?? Je zlevnena na 299,- a 3d akcí je ted malo, takze o ni premejslim... Grafika ma byt prej vyborna, jeste by me zajimalo jak je to s hratelností. Mam FPS abstak tak ji stejne objednam, ale nejaky nazory bych uvítal. THX. 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Lemra
- Čestný člen

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kreed
To stojí jen 300,-!!!???? Tak do ní jdu! Vypadá dobře. Už si ho někdo koupil?Sentenced píše:Hrál jste nekdo tuhle hru ?? Je zlevnena na 299,- a 3d akcí je ted malo, takze o ni premejslim... Grafika ma byt prej vyborna, jeste by me zajimalo jak je to s hratelností. Mam FPS abstak tak ji stejne objednam, ale nejaky nazory bych uvítal. THX.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Lemra píše:Super, krásná, celá v češtině (včetně namluvení!!!) a dlouhááááá... Jdi do ní.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
videl jsem reklamu v časaku, že to ma byt na www.topcd.cz .. to mi jaksi vyhazuje ze stranky neexistujou, ale maj to i na games.tiscali.cz ... za stejnou cenu - tak to beru tam.Tornquist píše:Hmpht, kde to maj za 3kila? Budu kupovat novej poc, tak at na tom mam co hrat... Vsechny FPS byly odlozeny, tak aspon neco uhasi zizen
edit: tak www.topcd.cz už šlape .. bohužel (pro ně) uz jsem to vzal na tiscali
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 13. úno 2004, 21:12, celkem upraveno 1 x.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno nechci vam kazit radost, ale zas takova pecka to asi nebude - prumerne hodnoceni okolo 70%.....i kdyz kazdy ma na vsechno jiny nazor....ale za ty 300 je to good....skoda, ze ty hry takle nejsou vsechny 
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To mas recht - je to dobra cena. Jinak hodnoceni treba v časopisech je mi celkem ukradeny - moc často se mi stává, že to co "ztrhaj" se mi líbí a to co vyzdvihnou do nebes (Deus Ex 2) je nehoraznej shit...Nidzo píše:mno nechci vam kazit radost, ale zas takova pecka to asi nebude - prumerne hodnoceni okolo 70%.....i kdyz kazdy ma na vsechno jiny nazor....ale za ty 300 je to good....skoda, ze ty hry takle nejsou vsechny
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je pravda a nekdy je to i opacne (u me Unreal 2 - me nehorazne bavil a pritom dostaval nejakych 75%).Sentenced píše:To mas recht - je to dobra cena. Jinak hodnoceni treba v časopisech je mi celkem ukradeny - moc často se mi stává, že to co "ztrhaj" se mi líbí a to co vyzdvihnou do nebes (Deus Ex 2) je nehoraznej shit...Nidzo píše:mno nechci vam kazit radost, ale zas takova pecka to asi nebude - prumerne hodnoceni okolo 70%.....i kdyz kazdy ma na vsechno jiny nazor....ale za ty 300 je to good....skoda, ze ty hry takle nejsou vsechny
Kazdopadne dej vedet jakej je....300 bych byl ochoten investovat, kdyz to bude dobra hra
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Julie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen

Kromě vodky mají v Rusku ještě fantastický programátory - třeba takovej WinRAR... Nebo ruský viry - paráda. A do Kreeda od Burut teamu určitě jdi, je to na poslední dobou produkovaný FPS překvapivě dlouhá hra. A moc hezká - třeba takový mrňavý balónovitý pavouky, co se na Tebe hrnou v kanálech je prostě radost rozstřelit... nebo nelineární systém doplňování života takovou modrou stříkačkou do zápěstí - stojí to za to.
..
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen

Už dávno tvrdím, že kdyby stály orig hry tři kila, koupil by si je skoro každej a distribuční společnosti by neprodělaly. Ovšem vysvětlujte něco takovýho managementu... navíc ten Kreed není nijak chráněnej, pokud se pamatuju, nemá ani SN a hraje bez CD - nemělo by to takhle nějak bejt?
BTW: když jsem Kreeda hrál, tak ještě stál 650... tak jsem ho nekoupil
Domovská stránka hry: http://www.kreed3d.com/
BTW: když jsem Kreeda hrál, tak ještě stál 650... tak jsem ho nekoupil
Domovská stránka hry: http://www.kreed3d.com/
..
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dyt byl v Levelu rozhovor s nejakuo ruskou spolecnosti a ti rikali, ze hry prodavaj mnohem levnejs, ale mnohem vic lidi je koupi takze zisk maj tak 2x- 3x vetsi. Az panu Pavlickovi ( Cenega, JRC) nekdo neco podobnyho vysvetli tak budu stastnej. Aspon uz jsou pokusy, napr. ze strany cdprojektu, us action atd.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Lemra
- Čestný člen

Tuhle finanční politiku by bylo potřeba důrazně vysvětlit i jinejm borcům, než je Pavlíček - namátkou třeba mistr Berdár (Telecom), vodárny, Špidla nebo zkrmenej Škromach (už aby praskl, šmejd jeden)...Tornquist píše:Dyt byl v Levelu rozhovor s nejakuo ruskou spolecnosti a ti rikali, ze hry prodavaj mnohem levnejs, ale mnohem vic lidi je koupi takze zisk maj tak 2x- 3x vetsi. Az panu Pavlickovi ( Cenega, JRC) nekdo neco podobnyho vysvetli tak budu stastnej. Aspon uz jsou pokusy, napr. ze strany cdprojektu, us action atd.
..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To uz jsme trochu offtopic
Doufam, ze mi ten Kreed z tiscali dorazi brzo - pak dam vedet co si o tom myslim
Snad mi vydrzi v PC aspon tyden, ty FPS dneska - maj vetsinou zivotnost jak celovečerni film 
Doufam, ze mi ten Kreed z tiscali dorazi brzo - pak dam vedet co si o tom myslim