Agressive vs Normal mod

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Agressive vs Normal mod

Příspěvek od messinger »

Vim ze prepnuti do Agressive modu zvedne Napeti na CPU a FSB asi o 3Mhz...

Dela to jeste neco jinyho...

Je rozdil mezi tim kdyz zapnu agressive mod nebo necham normal a nastavim napeti i FSB jako pri Agressive....?

jako jestli to ma nejakej smysl agressive pouzivat..?

Diky moc.. 8-)
VerteX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VerteX »

No a nejde nahodou o agresivni casovani pameti? Prijde mi to dost pravdepodobny...
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

no pameti muzu taky nastavit zvlast...

Presne mi jde o to ze nevim jestli je rozdil mit agressive nebo normal s nastavenim urcitych hodnot na ty jake by byly pri agresive...

Jestli se treba MB pri agresive nechova nejak stabilnejc .. atd..?
VerteX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VerteX »

Ale z toho, co pises, jsem vubec nepochopil, o jaky nastaveni jde. Predpokladam, ze v BIOSu, ale v jaky casti? Ceho se to tyka?
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

messinger píše:Jestli se treba MB pri agresive nechova nejak stabilnejc .. atd..?
Tak to určitě ne. Spíš naopak...
Já mám na své Epoxce taky možnost nastavení Aggresive, ale nepoužívám to; vždycky všechno nastavuju ručně...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Pokud mas na mysli celkove nastaveni biosu (optimal,agresive,turbo,expert atd.), tak to jenom automaticky nastavi nektere hodnoty v biosu a uplne stejne si to muzes nastavit i rucne.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

Jiri Drak píše:Pokud mas na mysli celkove nastaveni biosu (optimal,agresive,turbo,expert atd.), tak to jenom automaticky nastavi nektere hodnoty v biosu a uplne stejne si to muzes nastavit i rucne.
JJ, je to přesně tak. Já když nastavím agresivně, tak se mi vypne USB zařízení. A když na tom mám napojený skoro všechny zařízení, tak... :evil:
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

no myslel sem v biosu... Tak to agressive je uplne na nic tak diky.. 8-)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Aggressive nastaveni v BIOSu je urcity druh prednastavenych parametru,to znamena ze kdyz das Optimal tak se nastavi PAMET na optimalni casovani,a CPU na optimalni vyzadani cyklu,pokud ale das AGGRESSIVE tak se CPU vynuti rychlejsi cyklus, a pameti maji lepsi casovani(pokud tak dokazi bezet bez problemu),i kdyz teoreticky je agg mod vic nachylny k nestabilite,je zajimave ze nekdy je to naopak(u ruznych pameti),nekdy se pocitac na aggressive vubec ani nerozjede,mam s tim zkusenost,ajinde zase chteli pameti "vic agrese" aby jely bez chyb.MUSI TO VYZKOUSET.
Grook
Nováček
Nováček

Příspěvek od Grook »

Je to tak u CPU to je většinou nestabilní a u pamětí je to dobrý pokud nemáš jo úplný lajdáky.Ale co se dá nrvat růčo je vždy nejlepší,a testovat musíš tk jako tak.
AMD 2500@3200MHz11x200Mhz 1.725v
2x256MB 400,HDD 7K250 120GB,
MSI 5900XT128oc.D.O.TBiostar n400ultra,DVD+-RW NEc 2500,Case ALU AL-750,cooler C.Master ASB-V73-Aero7+ 2.200ot
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“