Teď mám nový digitální foťák - FUJIFILM A205s s 2.0Mega Pixely a sháním nějakou tu tiskárnu na tisk fotek s maximálním rozlišením foťáku: 1600x1240? !!!
A aby byla v dobrém cena/výkon!!!
Díky moc za odpověď!!!

Přesně tak.Dony píše:nechci te odrazovat, ale mozna vyjde levneji a kvalitneji, kdyz si ty fotky z digitalu nechas vyvolat ve "fotolabu"

Aha. No stejně se vyplatí si to nechat někde vytisknout v labu.miho píše:Termosublimacni tiskarna ma tuhy "inkoust" v podobe "voskovych" ticinek. Inkoustovka ma tekuty inkoust.Butch píše:Pokud se nepletu, tak termosublimační je jen jiný výraz pro dnešní klasické ingoustové tiskárny.

Ne. Termosublimační fototiskárna má speciální cartridge s fólií, na který jsou základní barvy CMYK za sebou, každá v délce tiskového papíru. A jak projíždí papír, tak nejdřív natiskne (zahřátím fólie dojde k "přepečení" barvy na papír) žlutou, pak vrátí papír a jede od znova červenou a pak modrou. Lepší fototiskárny to protáhnou ještě počtvrtý a překryjou to ještě transparentní ochranou vrstvou...miho píše:Termosublimacni tiskarna ma tuhy "inkoust" v podobe "voskovych" ticinek. Inkoustovka ma tekuty inkoust.Butch píše:Pokud se nepletu, tak termosublimační je jen jiný výraz pro dnešní klasické ingoustové tiskárny.

Dneska je dražší tiskárny "krmit", než je kupovat.Andrw píše:No jo, díky, že se tady kvůli mě hádáte, ale přes fotolab radši nepůjdu!!!
Četl jsem že to zase vyjde naopak dráž než domácí tisk s tiskárnou!!!
Aspoň mi poraďte jestli se alespoň hodí na tisk digitálních fotografií tiskárna EPSON Stylus C62 (budu ji mít skoro zadarmo)????!!!
Dík!!!