FlashGet jako defaultní stahovač

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

FlashGet jako defaultní stahovač

Příspěvek od Lemra »

Nevíte někdo, jak přesvědčit FlashGet aby se po klepnutí na link vedoucí na soubor defaultně a vždy spustil? Lze nějak nastavit typy jemu přiřazených souborů? Změna v klíči General nefunguje a v nastavení programu jsem nic neobjevil. Možná bude nutný zásah do WindowsDownloadHandler/Behaviors, v tom případě sorry za špatně zvolenou sekci fóra... Nemáte někdo tušení, co s tím? Díky za každou radu...
..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě to funguje normálně ... jakou používáš verzi ??
Goldnoob team proud member!
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

V 1.40... ale to je jedno, stejnej problém je i u starších verzí a nebo třeba u GetRightu, GoZilly... prostě někdy se po kliknutí na odkaz spustí okenní stahovač, někdy FlashGet. Náhodně. Pokud lze z daný stránky vyextrahovat ručně adresu, není problém, ovšem samozřejmě není problém v XML/HTML zakázat pravý myšítko/zobrazení zdrojového kódu/uložení stránky, a potom musíš ten přiblblej warez otevírat v nějakým alternativním prohlížeči, kterej podporuje skriptování blbě a díky tomu se dostaneš k tý správný URL. Čili: jde mě o to, aby úplně normálním kliknutím levým myšítkem na link řekněme Download, pod kterým se skrývá třeba xyz.iso, se spustil FlashGet, a ne ten idiotskej win aplet Stažení souboru, kterej neumí v 50% navázat přerušenej DW, i když to volanej server podporuje.
..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Podle me je to dano hlavne tim, jak "kvalitne" se ten stahovac dokaze naborit do systemu, monitorovat kliknuti a rozpoznat co je stahovani a co ne. Vetsina stahovacu v kombinaci s IE ma problemy pokud link neni primo na dany soubor, ale vede pres ruzny opicarny. Me se v tomhle celkem osvedcil LeechGet, sice ma nejaky mouchy, ale vyvolani na kliknuti vetsinou funguje a taky ma sbiraci kos a ten funguje snad vzdycky, kdyz uz nic jineho nezabere.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

GetRight 1.50 už je FINAL !!!

http://www.amazesoft.com/fgf150.exe

Vypadá to, že se AmezeSoftu podařilo vyřešit i můj výše zmíněný problém. Skvělý :)
..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Lemra píše:GetRight 1.50 už je FINAL !!!

http://www.amazesoft.com/fgf150.exe

Vypadá to, že se AmezeSoftu podařilo vyřešit i můj výše zmíněný problém. Skvělý :)
Prodpokladam ze myslis FlashGet, Getright je uz dneska nekde kolem 5.0 :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Sorry, sem debil... jasně že FlashGet... to je z tý radosti, jak jim to parádně funguje :)
..
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

No parada tak to du stahnout Flash Get 1.40 byl bezva...
Diky moc kluci...)
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

A jeste vam funguje registrace z 1.40 ....? Me ji to v 1.5 nebere... _Jak ste na tom vy...? Samozrejme zadny WAREZ.... 8-)

Pls use SZ or ICQ...THx
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Čeština z 1.40 maká, registrace ne - to je jasný... :) Pošli mail...
..
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

POZOR - verze 1.50 obsahuje chybu, která znemožňuje stáhnout soubory s časovým razítkem, který jim přidělil server. Přímý link na fix:
http://www.amazesoft.com/fgfix.zip
..
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Mám menší problém s Flashget. Používám Firefox a flashget. Pokud chci stáhnout třeba demo s tiscali, tak stáhnu jen nějaký index soubor. Nevíte, kde mám co nastavit, aby to frčelo, tak jak má? Díky.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

smile4me píše:Mám menší problém s Flashget. Používám Firefox a flashget. Pokud chci stáhnout třeba demo s tiscali, tak stáhnu jen nějaký index soubor. Nevíte, kde mám co nastavit, aby to frčelo, tak jak má? Díky.
stáhni si extenžnu Flashgot https://update.mozilla.org/extensions/m ... fox&id=220

po instalaci firefox spolupracuje asi s 10 podporovanými stahovači včetně Flashgetu, stačí při stahování souboru vybrat Flashgot ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

zombux píše:
smile4me píše:Mám menší problém s Flashget. Používám Firefox a flashget. Pokud chci stáhnout třeba demo s tiscali, tak stáhnu jen nějaký index soubor. Nevíte, kde mám co nastavit, aby to frčelo, tak jak má? Díky.
stáhni si extenžnu Flashgot https://update.mozilla.org/extensions/m ... fox&id=220

po instalaci firefox spolupracuje asi s 10 podporovanými stahovači včetně Flashgetu, stačí při stahování souboru vybrat Flashgot ;-)
To už jsem si stáhl dopoledne. Pokud kliknu na soubor, který chci stáhnout, tak se mi objeví nabídka, jestli to chci stáhnout ve Flashgot nebo v integr. downloaderu Firefoxu. Pokud dám stahovat přímo přes firefox, tak vše stahuje v pohodě, ale jakmile dám stahovat přes flashgot, tak mi to stáhne jen nějaký malý index soubor. :sad:

edit: Už to frčí a to jsem s tím nic nedělal. Takže díky. :D
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

problém je v tom že někdy nejde odkaz přímo na soubor ale na obslužnej skript kterej sice jde stáhnout, ale je k ničemu... chce to zkusit jinej stahovač, mám vyzkoušený že se každej chová jinak. nemám testnutý jak funguje download na tiscali - dáváš Uložit cíl jako nebo jen klikneš a stahovací nabídka se objeví sama?
ignorelist: kremrole a dezoláti
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

zombux píše:problém je v tom že někdy nejde odkaz přímo na soubor ale na obslužnej skript kterej sice jde stáhnout, ale je k ničemu... chce to zkusit jinej stahovač, mám vyzkoušený že se každej chová jinak. nemám testnutý jak funguje download na tiscali - dáváš Uložit cíl jako nebo jen klikneš a stahovací nabídka se objeví sama?
No, jak kdy. Teď jen klikám a čekám na nabídku. Teď jsem klikl na nějaký ten tenis na tiscali a stahuje to v pohodě, ale dopoledne jsem chtěl stáhnout demo Prince of Persia 2 a stáhlo mi to jen ten skript.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“