PC sestava!!Co na ni rikate!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
eXii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PC sestava!!Co na ni rikate!!

Příspěvek od eXii »

Napiste pls co si o ni myslite!!
Intel Rocklake D865PERLK P4 AUD+GLAN+1394 SATA ATX bulk
Intel Pentium 4 2.80 GHz FCPGA Socket 478/800 MHz BOX
MicroStar FX5900SP-VTD128 128MB OEM
160 GB Barracuda 7200.7 ST3160023A (7200rpm, U-ATA/100, 8.5 ms, 8MB cache)
2x DIMM 512MB DDR SDRAM/400 MHz Kingston Hyper-X CL2
Teac W552E 52x/52x/24x, 2 MB cache, interní, černá, bulk
TEAC DV-516E 16xDVD/48xCD-ROM ATAPI interní bulk černá
TEAC 3.5" 1.44MB Black
AOpen H600B černá - Middletower 350W
LG 19" F900P Flatron TCO 99
Logitech MX 500 Optical
Predem DIk a CAU :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud nechceš taktovat, tak je to dobrý... Pokud jo, tak bych vzal Asus P4P800 nebo nejakyho Abita. Jinak je to (pokud si priznivce Intel platformy) absolutne v pohode.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

hmmm, to by se mi taky líbilo, nechceš mi to dát, vypadá to velice hezky, nemám námitek 8-)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

Sentenced píše:Pokud nechceš taktovat, tak je to dobrý... Pokud jo, tak bych vzal Asus P4P800 nebo nejakyho Abita. Jinak je to (pokud si priznivce Intel platformy) absolutne v pohode.
JJ, souhlasím se Sentem, jenom bych do takový sestavy přemýšlel o DVD-RW :wink:
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

kombinace combo+cd-r mi přijde nějak přebytečná,stačí jedna DVD palírna za lepší peníz(Plextor) než dvě potvory od TEACa, ale jinak je to moc hezké...
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Hmm to bych si nechal taky líbit,ale já fandim AMD a ta deska nevim jaká je takže to nemůžu posoudit ale jinak Very Good 8)
AMD Barton 2500+@3200+, Abit NF7-S 2.0, 2x512MB Kingston 400MHz CL3, MSI GF FX5900SP 128MB 450/785, 60GB a 40GB Seagate + PassPort 120GB USB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

deska dobra, ale nenataktis... klidne bych vsadil radsi na ASUSe P4P800 Deluxe (ale ten je asi o neco drazsi)
Proc bez namitek :D
Grafika bez namitek :D (i kdyz MSI osobne moc nemusim)
disk Barracuda... jednu 7200.7 80/2 taky mam... hehe tech 8,5 asi mysli x2. pristupovku ma tak 15ms. s tim zahrivanim to neni tak hrozny, ma tak o 5°C vic nez muj WD80JB, ale je uplne zticha. Vem Hitachi 7k250...
pameti mely by jet.. do ASUSe bych asi radsi vzal nektery z lepich rad OCZ
vypalka no tak rozhodne ne TEAC... tfuj... ma vubec cenu jest kupovat palirnu na CD?
DVD no tak rozhodne ne tec... tfuj... je hlůcny az cloveku vstavaj vlasy na hlave... radsi vem nejekho plextora (pokud nemas moc poskrabany CD)
FDD... je to jedno... stejne za chvili zaroste pavucinama a mechem...
zbytek je OK, klavesku taky nejaky pekny logitech... treba Internet Navigator SE :D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

ICE píše:[Grafika bez namitek :D (i kdyz MSI osobne moc nemusim)
Desky od MSI jsou věcí dizkuse (budiž), ale grafiky od MSI podle mě absolutně jedny z nejlepších, a tak mě zajímá, proč MSI grafiku nemusíš?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Shit píše:
ICE píše:[Grafika bez namitek :D (i kdyz MSI osobne moc nemusim)
Desky od MSI jsou věcí dizkuse (budiž), ale grafiky od MSI podle mě absolutně jedny z nejlepších, a tak mě zajímá, proč MSI grafiku nemusíš?
já osobne grafiky od MSI taky moc nemusim - napr. kvuli cene, ktera jde nahoru vetsinou kvuli uplne nesmyslnymu bundlu vsemoznych starych her, prograku atd.... Ale to muze byt pro nekoho zase vyhoda, takze je to vec nazoru.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

AI
Nováček
Nováček

Příspěvek od AI »

Desky Intel jsou stabilní,ale na přetaktování dost špatná volba. Asus P4P800 je mnohem lepší. Procesor je v pohodě. Za grafiku bych si raději připlatil a koupil Radeona 9800 PRO za 8000,- s DPH. Naprostý high-end a GeForce FX 5900 SP strčí do kapsy. HDD je v pohodě-dobrá a tichá volba. Paměť je super. Mám ji také. Vypalovačku bych zvolil jednoznačně Plextor za cca 2100,- s DPH. Jestiže hodně vypaluješ jdi raději do ní. DVD mechanika-za stejné peníze máš Plextora. Co dodat. A co zvukovka a repro?

V průběhu května se má objevit čipset i915. Na tvém místě bych si na něj počkal.
Naposledy upravil(a) AI dne úte 17. úno 2004, 17:41, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Místo DVDROM a CDRW by možná fakt byla lepší DVDRW... Takovej NEC je za nádherný prachy... a ani bys nepotřeboval tak velkej disk 8-)

//edit Jája: přesunuto ze sekce ostatní HW
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“