idem kupit novy komp ale neviem aky procesor/AMD/ a dosku knemu kupit...chcem asi amd xp ale ake? staci 2500 alebo 3000ku?? a aku dosku? potrebujem velky vykon v cpu a dosku ktora cpu pretaktuje
Aky procesor a dosku ??
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- TranceJax
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Aky procesor a dosku ??
zdravim!
idem kupit novy komp ale neviem aky procesor/AMD/ a dosku knemu kupit...chcem asi amd xp ale ake? staci 2500 alebo 3000ku?? a aku dosku? potrebujem velky vykon v cpu a dosku ktora cpu pretaktuje
- zombux
- Odborník PCT

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

mno já s martinem_CZ do slova a do písmene souhlasím... Abit NF7-S 2.0 a Barton 2500+ je jedna z nejlepších kombinací...martin_CZ píše:to byla moje rada. co si za svy prachy koupi je jeho vec.. ja bych bral todle, on se tim muze a nemusi ridit..Lord píše:2 martin_CZ - nech ho vybrat
2 TranceJax:
ale jak napsal Zombik, poradne si to tady precti a potom se ptej na konkretni tipy (pokud teda nejses omezenej financne)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Lordem. Mám jí a nemá chybu...Lord píše:2 martin_CZ:
tak doslova jsem to nemyslel
a kdyz jste u toho tak doplim svoji radu:
Epox 8RDA3+(revize 2.1) a Bartona 2500+
Epox EP-8RDA3+ tvoří spolu s Abitem NF7-S takřka legendární dvojici nejvýkonnějších desek pro ty nejvýkonnější AthlonyXP...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Shit
- Odborník PCT

Já bych pouze podotkl, jaký paměti a jakýho výrobce pamětí a v jaký cenový relaci tam chceš dát? Pokud máš na dobrý a dražší paměti, riskni NF2, pokud chceš "ušetřit" na pamětech, tak rozhodně KT600.
Dále OS. Pod 2k/XP to je asi jedno, pokud chceš jet zatím pod W9x, tak opět KT600.
Možná mám jinej názor než někteří, ale to tak někdy chodí. Z vlastní zkušenosti VIA KT600.

Dále OS. Pod 2k/XP to je asi jedno, pokud chceš jet zatím pod W9x, tak opět KT600.
Možná mám jinej názor než někteří, ale to tak někdy chodí. Z vlastní zkušenosti VIA KT600.
- lirmir
- Začátečník

- TranceJax
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Albi
- Středně pokročilý

2zombie: Seš nějaká fajnovkazombie píše:souhlas se Shitem, NF2 jsou vybíravější na paměti... nejlepší je tu danou kombinaci vyzkoušet, nedá se přesně říct který paměti chodí a který ne.
edit: ale VIA chipsetu bych se dotkl jedině v gumových rukavicích
Já souhlasím se Shitem, šel bych do KT600, je více kompatibilní a budeš s ní mít méně problémů
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";