XP1700+ Palomino

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
The_electron
Nováček
Nováček

XP1700+ Palomino

Příspěvek od The_electron »

Ahojky, kdyz prekrocim 11*149, tak se proste nezapne monitor, ale pocitac nabehne... Deska AsusK7V8X-X, graf. MX440, pameti Kingmax333 512...Fakt nevim cim to je..
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

nekeca ti neco POST?.. mas palomino, tak to nikam stejne moc nedostanes.. :(
ASUS F3T
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

pokud si dobre vzpominam tak je to KT400... v tom pripade jsi zvysovanim FSB zvysoval frekvenci AGP coz by mel by kamen urazu... frekvence AGP totiz pri tomto nataveni prekrocila 70MHz a s timto se ma rado jen pramalo karet...

muzes zkusit nastavit 166MHz (zde jiz se zapne vyssi delicka), ale zde zase bude problem s tvym procesorem ktery to pravdepodobne nezvladne(palomina maji vrchol prave nekde kolem 150MHz)...

moznosti je odemcit a snizit nasobic, vse potrebne najdes ve FAQ....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Paja : Já mám AGP na 72 MHz a moje Inno3D GF3Ti500 (+ malý OC) to zvládá bravurně... :-) Ale ještě jsem neměřil teplotu... :oops:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

PAJA píše:... (palomina maji vrchol prave nekde kolem 150MHz)...
moderator a takove kliny tu vali do hlavy ... mel jsem 2 a obe sly na default nasobic na 166 ... staci trefit dobry kousek anebo jak pises odemknout ... ale to s tou fsb :? ... priste bych spis napsal rovnou vyslednou frekvenci
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: XP1700+ Palomino

Příspěvek od Jiri Drak »

The_electron píše:Ahojky, kdyz prekrocim 11*149, tak se proste nezapne monitor, ale pocitac nabehne... Deska AsusK7V8X-X, graf. MX440, pameti Kingmax333 512...Fakt nevim cim to je..
Pretaktovane Palomino zvladne prumerne cca 1650-1750MHz (zalezi na kusu, chlazeni, Vcore apod.), kam se prave pomalu dostavas. O moc dal to uz nejspis nepujde (muzes jeste zkusit vyssi Vcore). Taky ho jeste muzes zkusit odemknout, snizit nasobic a hodit FSB na 166, abys mel jistotu ze nemas problem s nestandardni frekvenci PCI/AGP.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“