GF2 - po delší době se rozhodí obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GF2 - po delší době se rozhodí obraz

Příspěvek od FERRO »

Mam GF2 v PC a po delším hraní(5hod) nebo i ve win to rozhodí obraz a udělá to takový svislý pruhy.musim reset a pak to delá třeba i za 1min někdy vydrží dýl.Zkoušel jsem to ve víc PC a furt stejný :( Co stím může být mam nahrát nový bios nebo co poradíte?
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Opět to vypadá na problém s pamětí. A dával bych si na to pozor, mě tohle začala dělat stará G2MX400 týden před tím než odešla do věčných lovišť. Taky zkus jakou má teplotu
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no tak jestli se ti neprehriva, za 5 hodin stopne dost teplota v casu , tak bych rek ze uz odchazi, zkus otevrit case, jestli to bude delat i pak, jestli jo, tak se sni rozluc
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

no otevřenou bednu mám a ta karta je nová!!!asi z výprodeje nebo co.Tak co ted?teplota - no větráku se ruka udržet nechá prijde mi i docela chladný
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

a jak je na tom teplota pameti??? Bacha aby sis nespalil prst, uz se mi stalo ze jsem si u kamose vypalil na brisko prstu znacku samsung :twisted:
nebo se jukni jestli chladic doleha na jadro, a jestli tam je alespon nejaka pasta mezi chladicem a GPU
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

to vypada na prehrati nebo odchazi. skus chladit pameti
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
j-i-n-d-r-a-
Nováček
Nováček

Příspěvek od j-i-n-d-r-a- »

No já sem si u těhle karet všim že maj nějakej otočenej větrák.. Teda ne šecky ale některý jo... Zkus ho otočit nebo dát před kartu nějakou 80*80 a uvidíš! Ale každopádně je blbý že se tohle dost blbě reklamuje, když to dělá po 5 hodinách hraní...
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

jak to myslíš otočit???
TiTaNeG
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TiTaNeG »

FERRO píše:jak to myslíš otočit???
Kamo blizi se jeji konec .. nasledovat pak bude pad do vga adapteru pri 16 barvach a na lepsich deskach nepujde vubec ...(RIP ma byvala geforce2 Mx).....alternativa rekalamce vubec to neres .. kort kdyz to dela i jinde ...a pokud bezi 5hodin tag verim tomu ze by se dala ukecat aby nebezela vubec :wink: hehehehe ..good luck!!!....
vogo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vogo »

HADES píše:Opět to vypadá na problém s pamětí. A dával bych si na to pozor, mě tohle začala dělat stará G2MX400 týden před tím než odešla do věčných lovišť. Taky zkus jakou má teplotu
asi mas nemocnou kartu, kdyz ma teplotu :lol: :lol: :lol: dave ji aspirin :lol: :lol: :lol: no asi ji mas byl jak 2roky, takze se priprav na investici, mne odesla grafika obdobnym spusobem :(
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

no jesli umíte číst tak píšu že ta karta JE NOVÁ!!!takže snad neodešla za cca10 hod používání :shock:
TiTaNeG
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TiTaNeG »

FERRO píše:no jesli umíte číst tak píšu že ta karta JE NOVÁ!!!takže snad neodešla za cca10 hod používání :shock:
Mno to je fuck za kdyz je nova neznamena ze nemuze bejt mimo ...napr. hmatani na grafiku rukama jen tag , staticka elektrika dokaze odprasknout geforsku jak nic (RIP geforce 4 mx 440) ma stim osobni zkusenost .. na vic bejt tebou si jeste zkotroluji nastaveni jesli neni zapnuto neco co nema bejt detonatorunej lepsi nastavit default nastaveni nebo i biosu (AGP) jinak kamo odopravdy moc casu uz nema ..... :wink:
Raptor181
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GeForce2 MX400

Příspěvek od Raptor181 »

:( Pred par dnami som si kupil GF2 MX400 original v obchode a ani za toho svateho arona ju nemozem nainstalovat do pc. :x Bud mi ju najde OK ale na orig CD nie je driver na nu. Nevie niekto ako na nu? :evil:
Dakujem
Let´s go VW
www.raptor181.tk - autoalarmy a prislušenstvo
http://forum.phonesoft.cz - forum o mobilnych telefonoch

GPRS ORANGE 1000 pripojenie na net l T610 cez infra
TiTaNeG
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce2 MX400

Příspěvek od TiTaNeG »

Raptor181 píše::( Pred par dnami som si kupil GF2 MX400 original v obchode a ani za toho svateho arona ju nemozem nainstalovat do pc. :x Bud mi ju najde OK ale na orig CD nie je driver na nu. Nevie niekto ako na nu? :evil:
Dakujem
Caj mno krome reklamy jsi toho moc nenapsal ..chtelo by to aspon co mas za OS 95/98/Me/xp a za stroj .. pac tag hele je to jako ze jsi si koupil rohliky ale nevis jak je jist hehe ... napis vic ju .....
Raptor181
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GF2 MX400

Příspěvek od Raptor181 »

Sorry :?
Mam OS ME, stroj Pentium 4 1,7GHz, ram 256MB, ale znacku dosky teraz neviem. :sad: Je tam teraz RIVA TNT2 32MB a GF2 MX400 je 64MB, preto ta vymena.
A rozky som kupil a aj chleba. Jest ich viem :lol: :lol:
Let´s go VW
www.raptor181.tk - autoalarmy a prislušenstvo
http://forum.phonesoft.cz - forum o mobilnych telefonoch

GPRS ORANGE 1000 pripojenie na net l T610 cez infra
YohanN
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od YohanN »

A to ti vůbec nenaběhne (ani VideoBIOS) nebo jen nejde správně nainstalit ve Woknech? Jinak nejlepší driver pro tu kartu je asi detonátor 44.03. Stahni si ho z www.guru3d.com :wink:
hasta la vista
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“