Problém s DVD-ROM LG GDR-8162B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD-ROM LG GDR-8162B

Příspěvek od Pop »

Mam problem s mechanikou LG GDR8162B.

Mam pred sebou 3 vypalene DVD. Na vsech jsou filmy.
Jedno jede naprosto bez problemu. Ty dalsi dve, kdyz je chci spustit v PowerDVD nebo jenom prohlednout v Total Commmanderu tak ty aplikace v podstate zamrznou, prestanou reagovat a vzpamatuji temer okamzite jak to DVD vyndam ven.

Muzou mechaniky mit problemy cist vypalene DVDcka?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Problem mat samozrejme mozu! Cita vsak mechanika lisovane DVD bez problemu.....???
Nepozeral si sa nahodou na novsi firmware pre mechaniku...., ktory by pripadne zlepsil podporu medii....... ( obcas to na pocudovanie pomoze )
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

a nepouzivas noname media??? to by se mozna mohlo stat. Me taky moje combo neprecetlo dvd media co byla vypalena rychle na noname.
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

BoReC píše:a nepouzivas noname media??? to by se mozna mohlo stat. Me taky moje combo neprecetlo dvd media co byla vypalena rychle na noname.
Ty 3, co tu mam jsou vesmes noname, na dvou neni skoro nic uvedene ,jenom placka. Jsou vsechny kamose, ja mam dvd mechaniku par tydnu, tak jsem ji chtel vyzkouset. Jemu ty dvd normalne jedou, ale myslim, ze je prehrava jenom ve stolnim prehravaci.
random píše:Problem mat samozrejme mozu! Cita vsak mechanika lisovane DVD bez problemu.....???
Nepozeral si sa nahodou na novsi firmware pre mechaniku...., ktory by pripadne zlepsil podporu medii....... ( obcas to na pocudovanie pomoze )
Asi mas pravdu, budu muset zajit do pujcovny a vyzkouset to.

Novy firmware jsem zatim nehledal, protoze ta mechanika je relativne nova. Na strankach www.lge.com je uvedena jako jejich main product v sekci DVD mechaniky, takze si myslim, ze je to novejsi model.
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Snad ještě dodám, že bys měl kámoše, od něhož máš vypůjčené DVD placky na problém upozornit. To, že má placka rychlost vypalování 4x ještě neznamená, že to tak skutečně funguje. U řady medií 4x je dobré pálit 2x, na některá dokonce 1x. Nutno vyzkoušet, záleží na kombici vypalovací mechanika-médium. Doporučuje se pro vypalování obecně používat kvalitnější média.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“