Mam problem s mechanikou LG GDR8162B.
Mam pred sebou 3 vypalene DVD. Na vsech jsou filmy.
Jedno jede naprosto bez problemu. Ty dalsi dve, kdyz je chci spustit v PowerDVD nebo jenom prohlednout v Total Commmanderu tak ty aplikace v podstate zamrznou, prestanou reagovat a vzpamatuji temer okamzite jak to DVD vyndam ven.
Muzou mechaniky mit problemy cist vypalene DVDcka?
Problém s DVD-ROM LG GDR-8162B
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Borec
- Začátečník

-
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty 3, co tu mam jsou vesmes noname, na dvou neni skoro nic uvedene ,jenom placka. Jsou vsechny kamose, ja mam dvd mechaniku par tydnu, tak jsem ji chtel vyzkouset. Jemu ty dvd normalne jedou, ale myslim, ze je prehrava jenom ve stolnim prehravaci.BoReC píše:a nepouzivas noname media??? to by se mozna mohlo stat. Me taky moje combo neprecetlo dvd media co byla vypalena rychle na noname.
Asi mas pravdu, budu muset zajit do pujcovny a vyzkouset to.random píše:Problem mat samozrejme mozu! Cita vsak mechanika lisovane DVD bez problemu.....???
Nepozeral si sa nahodou na novsi firmware pre mechaniku...., ktory by pripadne zlepsil podporu medii....... ( obcas to na pocudovanie pomoze )
Novy firmware jsem zatim nehledal, protoze ta mechanika je relativne nova. Na strankach www.lge.com je uvedena jako jejich main product v sekci DVD mechaniky, takze si myslim, ze je to novejsi model.
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Snad ještě dodám, že bys měl kámoše, od něhož máš vypůjčené DVD placky na problém upozornit. To, že má placka rychlost vypalování 4x ještě neznamená, že to tak skutečně funguje. U řady medií 4x je dobré pálit 2x, na některá dokonce 1x. Nutno vyzkoušet, záleží na kombici vypalovací mechanika-médium. Doporučuje se pro vypalování obecně používat kvalitnější média.