ASUS GeForce FX 5200 - obraz na monitoru a TV zároveň
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Jaroslav Exner
- Nováček

-
ASUS GeForce FX 5200 - obraz na monitoru a TV zároveň
Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
- vogo
- Začátečník

-
Re: ASUS GeForce FX 5200
nechpu, mas zapnuty nViev co je v ovladacich ke grafice, je tam taky docela schpnej pruvodce, ja sem teda takovyhle problemy nemnelJaroslav Exner píše:Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
- Hamman
- Začátečník

Re: ASUS GeForce FX 5200
No kdyz jsem ji jeste mel tak stacilo zapnout nview,nastavit 2. displej jako monitor a zapnout klonovani obrazu a vsechno behalo v pohode tak nevimJaroslav Exner píše:Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jaroslav Exner
- Nováček

-