ASUS GeForce FX 5200 - obraz na monitoru a TV zároveň

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Jaroslav Exner
Nováček
Nováček

ASUS GeForce FX 5200 - obraz na monitoru a TV zároveň

Příspěvek od Jaroslav Exner »

Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
vogo
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS GeForce FX 5200

Příspěvek od vogo »

Jaroslav Exner píše:Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
nechpu, mas zapnuty nViev co je v ovladacich ke grafice, je tam taky docela schpnej pruvodce, ja sem teda takovyhle problemy nemnel 8)
Hamman
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS GeForce FX 5200

Příspěvek od Hamman »

Jaroslav Exner píše:Poprosím o radu... Používam ASUS GeForce FX 5200, pretože potrebujem pri práci 2 monitory. Bočný efektom je, že môžem pripojiť aj TV. Bohužiaľ nemôžem dosiahnuť, aby som mal obraz aj na TV aj na monitore súčasne. Je to dané grafickou kartou, alebo neviem čítať manual? Predtým som mal dvojmonitorovu grafickú kartu ATI a ta zobrazovala aj na monitore aj na TV súčasne. Ďakujem
No kdyz jsem ji jeste mel tak stacilo zapnout nview,nastavit 2. displej jako monitor a zapnout klonovani obrazu a vsechno behalo v pohode tak nevim :?
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Nview a klonovanie obrazu a vsetko je pohoda....... ja som takto nedavno instaloval projektor.... takze rozhodne bez problemu..... netreba zabudnut na najnovsie ovladaca tie su v tejto miere ovela privetivejsie.......
Jaroslav Exner
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jaroslav Exner »

Takto som to robil, ale zabralo to až po reinšatalácii windowsov.
Ďakujem
Exner
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“