Chci se zeptat, jake mate OSOBNI zkusenosti s repro soustavou Creativ Inspire T7700 (7.1)
.... prevazne me zajima:
1) sum sestavy ... pri nizke i vysoke hlasitosti
2) subjektivne zvuk .... vysky, stredy, basy ...
3) porovnani s Genius HT 5.1 ... pouze osobni zkusenosti ... (tech kteri si precetli recenzi a ted basni o Geniusech je spousta...) ... tady me zajima hlavne porovnani sumu obou sestav, protoze kamos ma Geniusy a kdyz k nim da clovek ucho, tak trochu sumej...
Dik moc za nazory...
Mate nekdo zkusenosti s repro Creativ Inspire T7700 (7.1) ?
Moderátor: CageJ
- GooS
- Nováček

- CJohny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Repro
Zvuk:
zvuk maji super. stredy a vysky vyrovnane. Basy obcas dost silne, ale to se da nastavit bud na ovladace nebo pri dobre zvukovce tak u zvukovky.
Sum:
pri vyssich hlasitostech slysitelny ve vzdalenosti ucha od reproduktoru cca 10 cm. Pri stredni je slyset pri prilozeni ucha k reproduktoru. Pri nizke hlasitosti neni slyset.
Porovnani s Genius:
Genius jsem zkousel v obchode. Oproti Creative Inspire T7700 maji dosti nechutne basy. Bratranec je ma a kdyz slysel tyhle tak rikal, ze jsou daleko lepsi. Satelity jsou pry u Geniusu jenom takova sumitka a ze mu uz odesli oba dva zadni.
zvuk maji super. stredy a vysky vyrovnane. Basy obcas dost silne, ale to se da nastavit bud na ovladace nebo pri dobre zvukovce tak u zvukovky.
Sum:
pri vyssich hlasitostech slysitelny ve vzdalenosti ucha od reproduktoru cca 10 cm. Pri stredni je slyset pri prilozeni ucha k reproduktoru. Pri nizke hlasitosti neni slyset.
Porovnani s Genius:
Genius jsem zkousel v obchode. Oproti Creative Inspire T7700 maji dosti nechutne basy. Bratranec je ma a kdyz slysel tyhle tak rikal, ze jsou daleko lepsi. Satelity jsou pry u Geniusu jenom takova sumitka a ze mu uz odesli oba dva zadni.
- GooS
- Nováček

Re: Repro
dik za reakci .... uz jsem se bal, ze mi nikdo neodpovi...CJohny píše:Zvuk:
Sum:
Porovnani s Genius:
jinak taky jsem koukal na par recenzi a neprisel jsem na to, k cemu je na tom dalkovym ovladaci ten druhej jack 3,5 ... jeden je na sluchtka a ten druhej? na mikrofon(pak se to propoji do zvukovky), nebo je to stereo vstup k zesilovaci?
- CJohny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- CJohny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- shapet
- Nováček

Creative 7700
Slabsi subwoofer(da se zapojit aktivni),predni satelity s centralem jsou na Creative nezvykle hodnotne s plnymi stredy a diky tweeteru i 18 kHz vysky - ZMERENO
.
Kdo nechce davat penize do predrazenych GigaWorksu THX,je tato soustava za 4.000 Kc velmi dobry kauf.
Dobry popis ma na svem Webu Tom Pabst(TomsHardware).
Kdo nechce davat penize do predrazenych GigaWorksu THX,je tato soustava za 4.000 Kc velmi dobry kauf.
Dobry popis ma na svem Webu Tom Pabst(TomsHardware).