Mate nekdo zkusenosti s repro Creativ Inspire T7700 (7.1) ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět

Jake pouzivate repro u PC ?

repro Creative
4
33%
repro Logitech
0
Žádná hlasování
repro Genius (HT 5.1)
2
17%
reciver s DD + repro (popr. set s DVD)
0
Žádná hlasování
starou domaci audio soustavu (HIFI,...)
3
25%
obycejne PC reproduktory za par stovek
3
25%
neco jineho...
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 12
GooS
Nováček
Nováček

Mate nekdo zkusenosti s repro Creativ Inspire T7700 (7.1) ?

Příspěvek od GooS »

Chci se zeptat, jake mate OSOBNI zkusenosti s repro soustavou Creativ Inspire T7700 (7.1)

.... prevazne me zajima:

1) sum sestavy ... pri nizke i vysoke hlasitosti
2) subjektivne zvuk .... vysky, stredy, basy ...
3) porovnani s Genius HT 5.1 ... pouze osobni zkusenosti ... (tech kteri si precetli recenzi a ted basni o Geniusech je spousta...) ... tady me zajima hlavne porovnani sumu obou sestav, protoze kamos ma Geniusy a kdyz k nim da clovek ucho, tak trochu sumej...

Dik moc za nazory...
CJohny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Repro

Příspěvek od CJohny »

Zvuk:
zvuk maji super. stredy a vysky vyrovnane. Basy obcas dost silne, ale to se da nastavit bud na ovladace nebo pri dobre zvukovce tak u zvukovky.
Sum:
pri vyssich hlasitostech slysitelny ve vzdalenosti ucha od reproduktoru cca 10 cm. Pri stredni je slyset pri prilozeni ucha k reproduktoru. Pri nizke hlasitosti neni slyset.
Porovnani s Genius:
Genius jsem zkousel v obchode. Oproti Creative Inspire T7700 maji dosti nechutne basy. Bratranec je ma a kdyz slysel tyhle tak rikal, ze jsou daleko lepsi. Satelity jsou pry u Geniusu jenom takova sumitka a ze mu uz odesli oba dva zadni.
GooS
Nováček
Nováček

Re: Repro

Příspěvek od GooS »

CJohny píše:Zvuk:
zvuk maji super. stredy a vysky vyrovnane. Basy obcas dost silne, ale to se da nastavit bud na ovladace nebo pri dobre zvukovce tak u zvukovky.
Sum:
pri vyssich hlasitostech slysitelny ve vzdalenosti ucha od reproduktoru cca 10 cm. Pri stredni je slyset pri prilozeni ucha k reproduktoru. Pri nizke hlasitosti neni slyset.
Porovnani s Genius:
Genius jsem zkousel v obchode. Oproti Creative Inspire T7700 maji dosti nechutne basy. Bratranec je ma a kdyz slysel tyhle tak rikal, ze jsou daleko lepsi. Satelity jsou pry u Geniusu jenom takova sumitka a ze mu uz odesli oba dva zadni.
dik za reakci .... uz jsem se bal, ze mi nikdo neodpovi... :)

jinak taky jsem koukal na par recenzi a neprisel jsem na to, k cemu je na tom dalkovym ovladaci ten druhej jack 3,5 ... jeden je na sluchtka a ten druhej? na mikrofon(pak se to propoji do zvukovky), nebo je to stereo vstup k zesilovaci?
CJohny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CJohny »

ano. to je vstup, ale hraje jenom na predni repro :-(
MSI K7T266 Pro2, Athlon 1400, GeForce Ti 200, 2x256 MB, HDD Seagate Barracuda 80 GB, SB Audigy 2 ZS, NEC DVD-ROM, AOpen CD-RW 24x/10x/40x, Creative Inspire T7700
CJohny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CJohny »

k tem repro mam Audigy 2 ZS a s ni hraji uplne super. Ma podporu vsech standardu od DirectSound az po ja nevim co... :-)
MSI K7T266 Pro2, Athlon 1400, GeForce Ti 200, 2x256 MB, HDD Seagate Barracuda 80 GB, SB Audigy 2 ZS, NEC DVD-ROM, AOpen CD-RW 24x/10x/40x, Creative Inspire T7700
shapet
Nováček
Nováček

Creative 7700

Příspěvek od shapet »

Slabsi subwoofer(da se zapojit aktivni),predni satelity s centralem jsou na Creative nezvykle hodnotne s plnymi stredy a diky tweeteru i 18 kHz vysky - ZMERENO :-).

Kdo nechce davat penize do predrazenych GigaWorksu THX,je tato soustava za 4.000 Kc velmi dobry kauf.

Dobry popis ma na svem Webu Tom Pabst(TomsHardware).
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“