tady nejde o to, jestli nadáváš konkrétně na Hitachi/IBM nebo konkrétně na někoho jinýho. jde o to, že je to minulost. kdyby byly dnešní Hitachi disky poruchový, nedovolil bych si říct ani ň...Butch píše:No nevim ale když někdo přinese 3 IMB disky najednou do reklamace, tak bych už je to trochu podezřelé. Možná se jednalo o tu vadnou sérii o které se někdo zmínil v této debatě. Nevím jak jsou na tom nejnovější HDD ale kámoš měl s IBM také problémy. Tak se všem omlouvám, kteří si myslí že mám proti IBM nějakou averzi nebo co, ale psal jsem jen o svých zkušenostech. A ještě jedna věc. HDD si přece člověk nekupuje na jeden rok, tak by snad nemělo vadit když tu popíšu možná trochu neaktuální zkušenosti ze staršími disky. I starší disk si někdo může koupit v bazaru nebo od někoho a měl by vědět, co ho může potkat. Osobně bych ale nikdy starší disk nekoupil.
Jo a měl bych na někoho ještě dotaz ohledně nějakého spolehlivého 2,5" disku do notebooku. jestli se k nám dováží něco jiného než Toshiba. Doufám, že se teď nikoho nedotknu, ale už mi odešly 2 disky a to nootebok skoro vůbec nepřenáším. Nebo jestli má někdo zkušenosti s novými Toshibami.
"HDD si přece člověk nekupuje na jeden rok, tak by snad nemělo vadit když tu popíšu možná trochu neaktuální zkušenosti ze staršími disky. I starší disk si někdo může koupit v bazaru nebo od někoho a měl by vědět, co ho může potkat..." - ale jo, to chápu, já reagoval na toto ..."Pokud má někdo IBM funkční, tak asi narazil na dobrý kus, jinak se zkuste nějakýho prodejce zeptat na kvalitu IBM disků a uvidíte, co Vám řekne.". Kdyby tam bylo třeba že IBM 60/75GXP...tak ok, ale já taky neříkám to samé co ty o Westernech, Seagatech ani Maxtorech přestože všichni měli už nějaké to svoje "faux pas"
ad Toshiba: co to přesně bylo za disky ? celkem zajímavý, že ti odešly 2