Preco mi pod XP niektore filmy sekaju, a pod 98 SE nie?
- Viktor Kowalski
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Preco mi pod XP niektore filmy sekaju, a pod 98 SE nie?
Stava sa to len pri niektorych filmoch, pod 98 SE mi idu vsetky filmy vpohode!, aj tie co grabujem z DVD, tie pod XP sekaju tak, ze mam pocit ze pozeram na diapozitivy.
Mam nainstalovane oba systemi.Konfiguracia Duron 600, TNT 2, 256 SDRAM, HDD DiaMax 120+GB, zvukovka na doske AC 97,
A mam este jeden problem. Ked kopirujem z disku na disk,mam este jeden prenosny 10GB, tak pod 98 je to hrozne pomale, DMA mam zapnute, a pod XP je to ovela rychlejsie..
Diky za radu..
Mam nainstalovane oba systemi.Konfiguracia Duron 600, TNT 2, 256 SDRAM, HDD DiaMax 120+GB, zvukovka na doske AC 97,
A mam este jeden problem. Ked kopirujem z disku na disk,mam este jeden prenosny 10GB, tak pod 98 je to hrozne pomale, DMA mam zapnute, a pod XP je to ovela rychlejsie..
Diky za radu..
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Kowalski
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Borec
- Začátečník

-
nejlepsi je nainstalovat ten CodecsPackAllIn1 nebo tak nak a mas tam vsecny kodeky ale doporucuju ti odinstalovat ten divx a xvid a pak naistalovat ten codecsPackICE píše:no Xvid a DivX sou 2 ruzne veci, zemartin_CZ píše: mne funguje v pohode, mozna lip nez DivXbys mel mit oba... jde o to ze nektere verze sou problemovejsi..
http://www.pretaktovani.cz/news.asp?Date=29.1.%202004
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problem bude len kodekoch......, tieto problemi riesim skoror denne.... skus nainstalovat nejaky osvedceny kodekPack.... ( ja pouzivam Ace mega codex pack 593 ) .....
Teraz som ich instaloval aj na PIII 450MHz 192Mb RAM 8MB matrox G200, 15Gb HDD ( compaq ) a vsetky filmy co som skusal chodia bez problemu......
Teraz som ich instaloval aj na PIII 450MHz 192Mb RAM 8MB matrox G200, 15Gb HDD ( compaq ) a vsetky filmy co som skusal chodia bez problemu......
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: