jo to mas pravdu presne jak enemy at the gates, pomalu sem si zacinal myslet ze tam doopravdy semTornquist píše:Mne se to sralo na 98SE (jak uz psal martin cz) Nabehlo intro ale menu bylo nejaky zpuchrely, skoro cely sedy a singl ani multi neslo. Jinak sem tu hru celou dohral na notebook P4 1,8 256DDR, G4MXGO a v pohode. Hra je to pekna, ale pokud ste hrali par valecnejch her tak uz moc neprekvapi. Ale naramne sem se bavil... Stalingrad je fakt povedenej. Jak Enemy at the gates....
Call of Duty
Moderátor: Baneshee
- Borec
- Začátečník

-
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tohle mi to dela taky. Kdyz dam Single Players a zvolim nejakou obtiznost tak to nic neudela. Intro taky bezi v pohode. Uz sem i preinstaloval WinXP Pro a nic!!! Jeste zkusim carovat s DirectX.Lord píše:povedlo se to naistalovat, ale nejde spustit ani singl ani multi, stahl sem novy driver k chipsetu, tak to zkusim. Jinak intro bezi v pohode
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prosel jsem to cely bez sebemensich problemu ..
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- .exe
- Začátečník

barvičky a padání
Bych potřeboval vědět pár věcí:
1/ ve hře se mě objevují jako by fosforeskující tečky - různé barvy- sem myslel ze začátku že to je součástí hry ale potom co se to začlo oběvovat na obloze sem zjistil že to tak asi nebude
2/docela často to padá detaily mám něco mezi a comp výkonej spadneto s hláškou že soubor codp.exe(ted nevim presne) zpusobil chyby a bude ukoncen...
ovladače mám nový- desku tedy mám s chipem nvidia-co sem četl někomu to dělalo problémy právě s tímto chipem.
1/ ve hře se mě objevují jako by fosforeskující tečky - různé barvy- sem myslel ze začátku že to je součástí hry ale potom co se to začlo oběvovat na obloze sem zjistil že to tak asi nebude
2/docela často to padá detaily mám něco mezi a comp výkonej spadneto s hláškou že soubor codp.exe(ted nevim presne) zpusobil chyby a bude ukoncen...
ovladače mám nový- desku tedy mám s chipem nvidia-co sem četl někomu to dělalo problémy právě s tímto chipem.
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: barvičky a padání
Podtaktuj grafiku, stejyn problemy jsem mel pri pretaktovani.Qwerty píše:Bych potřeboval vědět pár věcí:
1/ ve hře se mě objevují jako by fosforeskující tečky - různé barvy- sem myslel ze začátku že to je součástí hry ale potom co se to začlo oběvovat na obloze sem zjistil že to tak asi nebude![]()
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no pokud máš přetaktovanou grafiku, tak by to mohlo způsobovat chyby (problikávající tečky)...
Pokud ano, zkus snížit takt a uvidíš...
Ale třeba je to něčím jiným....a musí poradit zkušenější...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- .exe
- Začátečník

Alois píše:Podtaktuj grafiku, stejyn problemy jsem mel pri pretaktovani.
právě že jsem nic nepřetaktovával, ale je fakt že mě to dělá i v jiných hrách takže v pytli bude asi grafárnaRoxyman píše:no pokud máš přetaktovanou grafiku, tak by to mohlo způsobovat chyby (problikávající tečky)...
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
grafarna treba nezvlada nai zakladni takt...proste i podtaktuj co to udela...
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
call of duty
Ja mam XP a celou hru jsem prosel bez problemu mam nforce 2 a 512 ram ani jednou mi to nechciplo
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to dohral jiz 3x a na veteranovy to bylo nekdy pekne o nervy, treba branit v rusku tu budovu po dobu 4 minuty - nicit tanky a branit se pred navalem skopcaku to bylo husty.Lord píše:dohral jsem na stredni a hraji na nejtezsi a konecne poradna hra.
Stalingrad je vazne perfekt. (presne jako ve filmu Nepritel pred branami)
Dal jsem patch 1.2 ale tern asi nic moc neresi. Jakmile zjistim podrobnosti dam vedet
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo husty to je, akorat by mohli jeste omezit moznosti ukladani, maximalne 1 x za level a potom by to bylo jeste lepsiMtex píše:Ja to dohral jiz 3x a na veteranovy to bylo nekdy pekne o nervy, treba branit v rusku tu budovu po dobu 4 minuty - nicit tanky a branit se pred navalem skopcaku to bylo husty
....ze by to byl MELOUN
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jen to ne !! Když nechces ukladat, tak neukladej.... Nesnašim hry, ktery človeka omezujou v sejvech - ten kdo ukladat nechce - nemusí. Ale ten kdo chce a tu možnost nemá je v pr***i.Lord píše: jo husty to je, akorat by mohli jeste omezit moznosti ukladani, maximalne 1 x za level a potom by to bylo jeste lepsi
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:Tak jen to ne !! Když nechces ukladat, tak neukladej.... Nesnašim hry, ktery človeka omezujou v sejvech - ten kdo ukladat nechce - nemusí. Ale ten kdo chce a tu možnost nemá je v pr***i.Lord píše: jo husty to je, akorat by mohli jeste omezit moznosti ukladani, maximalne 1 x za level a potom by to bylo jeste lepsi
Velkej souhlas!!!Furt je lepší neukládat když můžeš než chtít ukládat když nemůžeš!!!Nesnáším hry kde tě něco omezuje!U hry se chci bavit!!!
Na problémy máme Wokna
- Slezman
- Středně pokročilý

taky souhlas, ten pavlov na veteran byl masakr, nikdy netrvaly minuty tak dlouho. Sice mám F5 a F9 mírně ošoupané, ale neměnil bych na systému kládání nic.Sentenced píše:Tak jen to ne !! Když nechces ukladat, tak neukladej.... Nesnašim hry, ktery človeka omezujou v sejvech - ten kdo ukladat nechce - nemusí. Ale ten kdo chce a tu možnost nemá je v pr***i.Lord píše: jo husty to je, akorat by mohli jeste omezit moznosti ukladani, maximalne 1 x za level a potom by to bylo jeste lepsi
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- .exe
- Začátečník

Řeší něco ten patch? Mě někdy padá až moc ta hra. Spadneme i za pár vteřin co jí hraju...Lord píše:dohral jsem na stredni a hraji na nejtezsi a konecne poradna hra.
Stalingrad je vazne perfekt. (presne jako ve filmu Nepritel pred branami)
Dal jsem patch 1.2 ale tern asi nic moc neresi. Jakmile zjistim podrobnosti dam vedet
Nemůže to dělat třeba i čeština?