Potom jsem počítač vypnul a po nějaké době jsem si chtěl zahrát hru, ale bohužel gamepad USB nefungoval. Zjistil jsem ve spráci zařízení že je vykřičník u kořenového hubu USB. Bohužel jsem zkoušel odinstalovat celé USB a znovu naistalovat ale u již zmiňovaného zařízení je chyba s ovladačem NTKERN.VXD. Jsem trochu zoufalý nepomůže někdo.
Ovladač pro kořenový hub USB
Moderátor: Eddward
- Aderon
- Začátečník

-
Ovladač pro kořenový hub USB
Potřeboval bych poradit.Mám W 98 a kamarád mi přinesl fotky na USB Flash disku. Vyzkoušel jsem to ale bohužel neměl jsem ovladače pro disk.
Potom jsem počítač vypnul a po nějaké době jsem si chtěl zahrát hru, ale bohužel gamepad USB nefungoval. Zjistil jsem ve spráci zařízení že je vykřičník u kořenového hubu USB. Bohužel jsem zkoušel odinstalovat celé USB a znovu naistalovat ale u již zmiňovaného zařízení je chyba s ovladačem NTKERN.VXD. Jsem trochu zoufalý nepomůže někdo.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsem mu taky chtěl poradit, bohužel však pevný disk 3,1 GBLord píše:vetsina USB Flash Disku (nevim jestli vsechny) nepotrebuji ovladace od W 2000 vise, tak si tam dej novejsi wokna a uz by ti to nemelo delat problem
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zůstalo by mu při nejlepší vůli a Win2K max. 2GB. Vrážet do té staré kraksy další love je blbost.Lord píše:2 pavel.minarik
to jsem trochu prehlidl. Neco by mu zustalo, zalezi co vsechno tam bude spat.
Tak jeste dokoupit nejakej starsi disk ne?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)