SATA RAID - VYROBCOVIA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět

OD KOHO MATE RAIDove CIPI SATA

Intel
2
20%
Promise
4
40%
HighPoint
0
Žádná hlasování
Silicon Image
4
40%

Celkem hlasů: 10
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SATA RAID - VYROBCOVIA

Příspěvek od JanoF »

Chcel by som si dat 4 disky do raidu 0 ale neviem ci si mam kupit novu kartu alebo mam pouzit radi co mam na doske je od silicon image 4 portovy ale neviem ci je lepsi ako intel, pocul som ze aj promise je dobry vyrobca je to dilema nema niekto skusenost alebo je aj iny vyrobca takychto kariet
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

máš něco na PCi sběrnici ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

Lidi co to je muzete mi to nekdo vylozit? dik. doufam ze to neni off-topic :(
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Na Abit NF7-S 2.0 mám Silicona. Zatím jsem to netestoval, nemám SATA HDD :oops: . Dneska nebo zítra zkusím redukci PATA->SATA, doufám že to funguje :cry:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Na Epoxu 8RDA3+ je onboard SiI3112A, mám na něm 2*120G SATA Maxtor, jen to používám jako přídavný řadič bez raidu. Chodí dobře, o žádných problémech nevím. Nechodila mi na tom redukce Asus SATA Dongle.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

JirkaH píše:Na Epoxu 8RDA3+ je onboard SiI3112A, mám na něm 2*120G SATA Maxtor, jen to používám jako přídavný řadič bez raidu. Chodí dobře, o žádných problémech nevím. Nechodila mi na tom redukce Asus SATA Dongle.
No právě, já mám taky Sil3112A, ta redukce je přímo od výrobce... Doufám že to přežijou data, budu referovat jak to chodí :wink:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ja mam na mysli nieco take ako chybovy zapis na disky a pod na pci nemam mam na doske 2xsata od inltu mam tam 2 x 80gb seagate v radi 0 a chcel by som este 4 disky dat do raidu ale neviem ci si mam zohnat radic do pi od intlu alebo promise alebo ci to mam dat na ten radic com mam na doske este jeden 4xsata silicon image nemate stym skusenost
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“