MONIMA

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Martin Ladyr

MONIMA

Příspěvek od Martin Ladyr »

Inejaky info o tom proc zhasla monima ?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

?!?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Co je to za divnou hlášku? Odkud jsi to vzal?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

What is it? :shock:
tomesik

Příspěvek od tomesik »

no protoze byla a je draha a navic jsou to pekny kurvy u reklamaci a chovani k zakaznikovi bylo strasny - mysleli si ze jsou bohove a nepremozitelny - pak prisla doba Czechcomputeru - no uvidime, ale zatim to s nimi vypada opravdu skvele...snad si to nepokazi.
...

Příspěvek od ... »

Tak takhle - monima dlužila více firmám, od kterých odebírala dost vysoké částky, až to došlo na hranici bankrotu (spíše za hranici), její největší věřitel ji odkoupil, ke konci minulého týdne přesto monima zřejmě definitivně skončila ...

Informace neověřené a z doslechu, nicméně - z doslechu od zaměstnance monimy, takže ... A btw: za to, jak se chovali, se najde málo lidí, kteří jim to nebudou přát.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Já jsem zase slyšel od bývalého zaměstnance, že jí nikdo nakonec neodkoupil(někdo jí měl koupit a tím jí zachránit, ale rozmyslel si to). Tuto informaci mám od minulé středy. A tak se blíží její konec.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“