Asus A7V8X-X a chlazeni pres WPCREDIT???

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Asus A7V8X-X a chlazeni pres WPCREDIT???

Příspěvek od Nidzo »

Mohl by mi tady nekdo ochotny popsat (dost podrodrobne) jak na tuto desku aplikovat chlazeni pres WPCREDIT........cetl sem si clanek na PCT ale nak mi to nepomohlo......predem diky
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Je docela dost možné že už to máš aktivované, na mojí desce (QDI Kt133) už to bylo zapnuté z výroby. Mrkni na konkrétní offset a budeš chytřejší
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Pri mych teplotach se mi to nezda......
Tak neni tady nekdo ochotnej mi to vysvetlit....popripade poslat na e-mail???
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Ja mel driv doma A7V8X Basic, coz by melo byt skoro to same. Chladil jsem to pomoci CPUCoolu nebo CPUIdle. Teplota sla pri mensi zatezi dolu skoro o 15-20C. Na soucasny desce me ten postup uvedeny na PCT taky nefungoval, musel jsem hodnoty v registru zmenit jinak.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

to Nidzo: používám VCool, při max zátěži 51°C, při minimální 29°C. Když jsem VPCREDITem vypnul soft chlazení tak šla teplota o 8°C nahoru i při minimální zátěži. Kolik ti to teď ukazuje? Mě se totiž stalo s jednou deskou od MSi s chipsetem nForce2 že blbě ukazovala teplotu, stačil reflash biosu a od té doby vše v normálu
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Návštěvník

Re: Asus A7V8X-X a chlazeni pres WPCREDIT???

Příspěvek od Návštěvník »

Nidzo píše:Mohl by mi tady nekdo ochotny popsat (dost podrodrobne) jak na tuto desku aplikovat chlazeni pres WPCREDIT........cetl sem si clanek na PCT ale nak mi to nepomohlo......predem diky
Posli screenshot z WPCREDIT a ja ti reknu co a jak. Jsem autor toho clanku...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja bych rad, jenze jak WPCREDIT spustim???
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

U toho clanku na PCT jsou odkazy na stahnuti a spustit soubor snad umis ne ? :) Jinak obsah aktivniho okna ulozis do clipbordu pres Alt+Printscreen.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

No prave ten odkaz nemuzu najit!!! Jeste se mrknu do diskuse pod clankem....
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“