Vodorovné čáry lítající přes obraz.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
DJ Tomas
Nováček
Nováček

Vodorovné čáry lítající přes obraz.

Příspěvek od DJ Tomas »

Zdravím, mám takový problém po spuštění PC po zahřátí se objeví lítající nahoru a dolů vodorovné čáry. Mám ATI 9500 a monitor Hyunday Image Quest F790D. Tento problém se projevuje při frekvenci vyšší než 85Hz(90,100) :(
Antonín Plhal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Antonín Plhal »

No sdělil jsi nám svůj problém, ale co dál?
Asi bys chtěl vědět, kde je chyba. No jedině vyzkoušej jiný monitor, ať víš, jestli je problém v monitoru, nebo v grafické kartě. přikláním se k verzi s monitorem.
AMD Barton - 10x200, Soltek 75FRN2-L, 2x256MB VM - 11-3-3-2, Club3D Radeon 9800PRO 128MB, 2xHDD Hitachi 7k250 80GB, DVD Toshiba M1712, CDRW Teac W552E.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodorovné čáry lítající přes obraz.

Příspěvek od SleepY.664 »

DJ Tomas píše:Zdravím, mám takový problém po spuštění PC po zahřátí se objeví lítající nahoru a dolů vodorovné čáry. Mám ATI 9500 a monitor Hyunday Image Quest F790D. Tento problém se projevuje při frekvenci vyšší než 85Hz(90,100) :(
Tohle nekdy delaj levny kabely... Navic jestli je mas natazeny nedalko sitovejch, mohlo by to delat to, co popisujes...
VeeKey
Nováček
Nováček

Příspěvek od VeeKey »

prosím mě to dělá taky ale mam 19'' TFT monitor a kdyz ho pripojim k PC nic to nedela a kdyz se zahreje tak tam sou cary a neda se na to divat a jak je mysleno s temi sitovymi kabely? jako ze nejsou odstinene? prosim poradte a uricte vim ze to momitorem neni.....ted mam pripojeny 17'' TFT monitor a slape uplne v pohode
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“