Micro DVD - výběr mezi dvěma jazyky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Ace Ventura
Nováček
Nováček

Micro DVD - výběr mezi dvěma jazyky

Příspěvek od Ace Ventura »

Mám problém s Micro DVD – má avi.formát filmu který obsahuje 2 jazyky (CZ i EN) a nevím, jak si mám přepnout mezi ktrými chci. Jinak mi totiž běží obadva současně.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Myslíš titulky? Na ně je takové obdélníkové tlačítk vedle nastavení a vybíráš si titulky
1. subtiles
...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

A nemas nahodou ty eng. zabudovany primo ve filmu??? Me se to u jednoho filmu tez stalo....a u jinech filmu ti to de v pohode???
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Ace Ventura
Nováček
Nováček

RE

Ne, titulky to nejsou, de o audio, v BS playeru se to dá normálně přepínat pomocí Stream 1 a 2. Je to dual audio, jenomže ja BSplayer nesnáším, proto potřebuji zjistit, jak se to přepíná v tom MicroDVD, je tam cosi o tom napsaný, ale přepnout to fakt nedokážu, tak mi tam klidně čeština s angličtinou jedou současně.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Upřímě řečeno Bsplayer se mi zdá super. Jen používám MDVD protože s PSB mam problémy ve většině filmůs titulky. Zase na druhou stranu, pokud nastavím v BSP 4:3 poměr stran tak ho mam. V MDVD to nějak nejde :-(
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Ace Ventura
Nováček
Nováček

RE

V Micro DVD poměr stran nastavi jde a nejn 4:3!
Buchi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Buchi »

U MicroDVD prepinat mezi streamama nejde. Aspon jsem na to teda neprisel.
Ale pokud tam mas cestinu, tak nemusis pouzivat Micro DVD. Ja ho teda pouzivam jedine kvuli titulkum.
Ace Ventura
Nováček
Nováček

Jo jde to, musíš to dělat pomocí klávesy a v menu si vybrat poměr, a CZ mi tam jde, ale buhužel se mele dohromady s EN :(
Buchi
Nováček
Nováček

pust si to v Media playeru

Příspěvek od Buchi »

Normalne si to pust v media playeru a prepnes si zvukovy stopy nekde v menu mediaplayeru. Mozna tam ale musis mit nainstalovany Morgan Stream Switcher.
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

karf píše:Upřímě řečeno Bsplayer se mi zdá super. Jen používám MDVD protože s PSB mam problémy ve většině filmůs titulky. :-(
Ace Ventura píše:Ne, titulky to nejsou, de o audio, v BS playeru se to dá normálně přepínat pomocí Stream 1 a 2. Je to dual audio, jenomže ja BSplayer nesnáším.
ale ale ale co totu mame [blur]Ace Ventura [/blur]nevies co je dobre videl si uz bsplayer s macos skinom v zivote uz nic ineho na prehravanie filmov nespustim ako bsp /nikto nebode potrebovat viac ako 512kb ram bill gates 1989 :) /

[blur]karf [/blur]ked to mas spravne nastavene tak to blbosti nerobi tost este si to tak spravne nastavit :oops:
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“