GF2 MX200 - problém s instalací
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Thellwin
- Administrátor

GF2 MX200 - problém s instalací
Mám GeForce 2 MX 200 , a nejde mi nainstalovat. Zkoušel jsem asi 4 druhy detonátorů, vždycky se to nainstalovalo, ale když se podívám na vlastnosti tak je tam napsáno Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)
Předtím fungovala normálně ,ale po instalaci nových detonátorů už ne.
Mám windows XP.
Předtím fungovala normálně ,ale po instalaci nových detonátorů už ne.
Mám windows XP.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 22. úno 2006, 11:52, celkem upraveno 1 x.
- miho
- Čestný člen

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Thellwin
- Administrátor

- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neviděl bych to tak tragicky: zkus se podívat po nějaké utilitce pro uninstal detonátorů, mám dojem že se jmenuje Detonator destroyer, měla by být na Guru3D.com
Pokud se podaří je odinstalovat tak bych se ještě pojistil odinstalováním jejich zbytků z registrů pomocí RegCleanu, ten najdeš třeba na Studna.cz . No a nakonec bych nainstaloval nějaké zaručené detonátory, osobně doporučuji 40.72 WHQL, dají se také stáhnout na Guru3D
Pokud se podaří je odinstalovat tak bych se ještě pojistil odinstalováním jejich zbytků z registrů pomocí RegCleanu, ten najdeš třeba na Studna.cz . No a nakonec bych nainstaloval nějaké zaručené detonátory, osobně doporučuji 40.72 WHQL, dají se také stáhnout na Guru3D
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Thellwin
- Administrátor

- Thellwin
- Administrátor

- pete
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

Heh, dotaz z mých začátků na fóru
No bohužel je tady déja vu, protože vedle mě právě stojí ono inkriminované PC a mám stále ten samý problém. Sice plánuji vyřešit to koupí jiné GK, ale tak mě napadlo, jestli někoho nenapadá co by se s tím dalo udělat. V tomhle stavu to má problém akcelerovat i okna ve Windows a navíc mi to nepovolí víc jak 60Hz což je pro mě vyloženě utrpení.
Jenom podotknu, že reinstal OS nepomáhá, vyzkoušeno X verzí driverů nepomáhá.
Nějaké nápady ?
No bohužel je tady déja vu, protože vedle mě právě stojí ono inkriminované PC a mám stále ten samý problém. Sice plánuji vyřešit to koupí jiné GK, ale tak mě napadlo, jestli někoho nenapadá co by se s tím dalo udělat. V tomhle stavu to má problém akcelerovat i okna ve Windows a navíc mi to nepovolí víc jak 60Hz což je pro mě vyloženě utrpení.
Jenom podotknu, že reinstal OS nepomáhá, vyzkoušeno X verzí driverů nepomáhá.
Nějaké nápady ?
Goldnoob team proud member!
- glu
- Začátečník

-
Tak zrovna vcera jsem brachovi zprovoznoval kompa s grafikou NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) a mel jsem u toho stejnej problem. Nejdriv jsem zkousel ruzny novejsi ovladace a nic (restarty i pri zmene rozliseni), pak jsem si nasel modifikovanej inf a fungovalo to tak napul. Nakonec jsem vyhrabal na disku ovladac 45.23_win2kxp_english_whql a svete div se ono to funguje! Testoval jsem to pres dxdiag a vsechny testy probehly ok, i nejaky hry na tom fungujou.
edit:pc jsem cistil driversweeperem
edit:pc jsem cistil driversweeperem