Dava sa na procesor 2800+Barton BOX pasta alebo tam uz je ??

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Pancho
Nováček
Nováček

Dava sa na procesor 2800+Barton BOX pasta alebo tam uz je ??

Příspěvek od Pancho »

Vobec sa v tom nevyznam a potrebujem to,neviete my niekto poradit ci to sa s tym budem musiet este paplat a davat tam pastu ked je to BOX?????dik
:sad:
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martinsix »

Na chladici zespoda by mel bejt takovej ctverecek. To je ta pasta. Jestli tam neni (coz je nepravdepodobne) tak by jsi mel dostat k tomu CPU BOX nejakou pastu. Tu pak naneses opatrne na CPU a nandas chladic. Ale pokud budes taktit tak tu pastu opatrne seskrabni a dojdi nekam koupit tu pastu asi tak za 50Kč??? Ta na tom chladici je dost shit ale na normalni provoz staci. Hodne zdaru pri nasazovani.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ta pasta na boxovaným chladiči se s klidem dá použít i pro přetaktování. 2500+@3200+ v klidu, a když jsem "to" seškráb a vyměnil za stříbrnou pastu od Titana tak je to víceméně to samý
ignorelist: kremrole a dezoláti
Pancho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pancho »

tak dik za radu nejak to tam nahodim dufam ze s tym nebudu problemy hlavne s tym ventilatorom.... :D caf
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

pastu tam budes mat nanesenu
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jasně, ona totiž "stříbrná" pasta je obyčejná silikonová pasta, pouze obarvená a trošku zhrudkovaná, a to je dobře, protože buď hned napoprvé, nebo po pár sundání chladiče se každýmu podaří procesor trochu opatlat a kdyby byla pasta vodivá, byl by procesor zralej na popelnici... :roll:

Nejlepší výsledky (= nejnižší tepelný odpor) v každým případě vykazují bílé silikonová pasty - ty překonává pouze bývalá transparentní čs. silikonová pasta na vlasce pro rybáře, stávala pár korun... jestli jde ještě dneska sehnat nevím, mám zásobu...
..
AnubiSeth
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AnubiSeth »

No, tak já ten čtvereček seškrábl. moc dobře to nevedlo teplo. Stříbrná pasta? Tu jsem zkoušel, ale v idle jsem měl 45°C :shock: Tak jsem tam namázl keramickou od Coolermastera a teplota se snížila o 6°C... Jinak k tomu nanášení. je nejlepší co nejtenší vrstva, takže až tam něco kydneš, tak vem plastovej čtvereček (vystřihnout třeba z PET láhve) a opatrně to rozetři tak, aby to pokud možno moc nepřetýkalo a aby ta vrstva byla co nejtenčí (procesor by ale neměl prosvítat). Hlavně by to mělo bejt "tak akorát". :wink:
MOTTO:Nikdy neházej flintu do žita...nějakej chytrák by jí mohl vytáhnout na Tebe...
-ABIT- AN7 v1.0 ::: AMD AthlonXP 2600+ @ 3100+ (11,5*190) (WB cooling...home made>load 42°C, idle 34°C) ::: 512MB PC3200 DDR Seitek(c?) synchronně s FSB(380MHz), protože větší šity jsem nezažil, tak tyhle pudou co nejrychlejš ven! ::: NVIDIA GF3Ti 200 @ 250/450 ::: 15,2 GB IBM alias hučák ::: CD-RW TEAC W552E ::: ATX ENCER(?) 300W ::: 17" Siemens Nixdorf CRT ::: myš A4tech no tech a klávesnice Chikony (10tá v pořadí kvůli zdrcujícím prohrám zdrcená)
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugoventil »

Vcera sem montoval 2800XP do EPoX 8RDA3+ a musim rict, ze to je porod..... pasta tam je, ale odstranil sem ji ziletkou a nanesl novou pastu od Arctic Cooling a zatim to jede :)

Hugo
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

hugoventil píše:Vcera sem montoval 2800XP do EPoX 8RDA3+ a musim rict, ze to je porod.....
Můžeš nám vysvětlit jakej je to porod??? :? Namontovat CPU do MB je brnkačka... :wink:
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugoventil »

de Albi píše:
hugoventil píše:Vcera sem montoval 2800XP do EPoX 8RDA3+ a musim rict, ze to je porod.....
Můžeš nám vysvětlit jakej je to porod??? :? Namontovat CPU do MB je brnkačka... :wink:
Tim sem samosrejme myslel chladic, ale nenapsal to. Kdybys trochu cetl mezi radky, tak se tu psalo o paste a chladicich....

Hugo
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“