Hercules konci s grafikami
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hercules konci s grafikami
no to je pekny, asi uz to tolik nenese 
It's free software and it gives you freedom!
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky by mě to zajímalo...
Jestli je to pravda, tak si myslím, že jim klesá prodejnost kvůli jejich zatvrzelejm cenám..
Jestli je to pravda, tak si myslím, že jim klesá prodejnost kvůli jejich zatvrzelejm cenám..
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jestli jo... tak asi uz budu kupovat jenom ASUSy 
Značka Hercules je vám asi dobře známá, těm více pamětným jako grafické karty a vlastně i monochromatické rozhraní s rozlišením 720×348. Hercules si odbyl svou největší slávu začátkem osmdesátých let a poté postupně jeho hvězda hasla, až v roce 2000 firmu Hercules Computer Technology odkoupil Guillemot. Ten začal systematicky pracovat na znovuoživení této značky a minimálně v Evropě se mu to dle mého názoru podařilo. Grafické karty Herculesu byly v poslední době poměrně oblíbené a to i z toho důvodu, že se Hercules nespoléhal pouze na standardní design a tedy čisté přeprodávání grafických karet pod svou značkou, ale přidával nějaké ty vlastnosti navíc, nebo alespoň kousek výkonu.
To však asi již patří minulosti, protože Guillemot se rozhod skončit s výrobou grafických karet a LCD monitorů. Namísto toho se hodlá soustředit na zvuková zařízení pod značkou Hercules a herní zařízení se značkou Thrustmaster. Mimo to momentálně dokončuje vývoj nových zařízení s podporou WiFi a Bluetooth.
je to na www.cdr.cz
Značka Hercules je vám asi dobře známá, těm více pamětným jako grafické karty a vlastně i monochromatické rozhraní s rozlišením 720×348. Hercules si odbyl svou největší slávu začátkem osmdesátých let a poté postupně jeho hvězda hasla, až v roce 2000 firmu Hercules Computer Technology odkoupil Guillemot. Ten začal systematicky pracovat na znovuoživení této značky a minimálně v Evropě se mu to dle mého názoru podařilo. Grafické karty Herculesu byly v poslední době poměrně oblíbené a to i z toho důvodu, že se Hercules nespoléhal pouze na standardní design a tedy čisté přeprodávání grafických karet pod svou značkou, ale přidával nějaké ty vlastnosti navíc, nebo alespoň kousek výkonu.
To však asi již patří minulosti, protože Guillemot se rozhod skončit s výrobou grafických karet a LCD monitorů. Namísto toho se hodlá soustředit na zvuková zařízení pod značkou Hercules a herní zařízení se značkou Thrustmaster. Mimo to momentálně dokončuje vývoj nových zařízení s podporou WiFi a Bluetooth.
je to na www.cdr.cz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Každopádně to není dobrý zhlediska konkurence...nebudou se muset tolik snažit udělat lepší výrobek.... 
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- PaddyOHara
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
U Hercula doma se deje neco strasnyho. Tedka stahnul z celosvetovy distribuce zvukovou karetu Game Theater 7.1 a to i presto, ze se jedna o jeho vlajkovou lod na poli ZK. Jeste, ze ji mam doma uz asi rok. Ale nedej buh, aby se mi snad porouchala. Nic podobnyho s vystupama resenyma i pomoci cinch konektoru tady proste neni ...
- MišoN
- Nováček

No je to škoda ale chcel som niečo k tým cenám, v BGS predávali Herculov radeon 9800 len o 50 Sk drahšie ako Saphire
takže z mojej strany s vysokýmy cenami Herculu nemám skúsenosti.
Intel P4 2800HT@3400, ASUS P4P800, 2x256 DDR 433CL2 Twinmos Twister, Seagate Brracuda 120Giga, ASUS CRW5232, ASUS DVD616 Hercules 3Dprophet 9800@PRO
- afk_cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
opravdu konci s grafikami a LCD
tak Hercules konci s vyrobou grafik a LCD
( ATI, Samsung a dalsi se nastvali, ze nedela vyrobky jako kazdej jinej, ale ze jdou vlastni cestou - jiny taktovani apod.
parchanti
zdroj : http://www.beyond3d.com/#news10452
zdroj : http://www.beyond3d.com/#news10452
............
- Steel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A kdyz teda skonci tak od jaky firmy si budete kupovat grafarnu krome ASUSe
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj napriklad ECS je v predaji dosiek v celosvetovom meradle na druhom mieste a take manli tak to ani nehovorim(ludia nepozeraju na kvalitu ale iba na cenu potom to vsetko chodia rklamovat )Sentenced píše:Už to tak vypadáNo jo dneska vydelává každá "šitka" firma vyrabejici grafiky a ten kdo to dela poradne má smůlu, pac za tu vyšší cenu neprodává.... Škoda.
naprilad kamosa som odhovaral od powercolor radeon 9200SE 64.bit pamete128MB) ze nech si radsej kupi SAPPHIRE radeon 8500 128bit. pamete 64MB) no on na mna nedal a teraz doma place ked vidi ako mu to vsetko ine(nejde)
- Zdeněk S.
- Nováček

-
Jestli je to pravda, tak je to opravdu velká škoda. Grafárnu od Herculesu mám doma a nemůžu si jí vynachválit. Přiště až si budu kupovat grafárnu tak jedině Asus. Firmě Saphire a ostatním moc nevěřím.
Intel P4 1,6GHz@2,3GHz BOX, ASUS P4T533-C, 512MB RIMM, 2x 60GB Seaget Raid pole, 20GB IBM, 3D Prophet 9800 325-290@430-355, SB AUDIGY, Genius Home Theatre 5,1, DVD-ROM Pioneer, CD-RW Lite-On 12x10x32,
- Butch
- Středně pokročilý

Hercules...na grafiky super, ale měl jsem od něj LCD 920DVI - shit.Zdeněk S. píše:Jestli je to pravda, tak je to opravdu velká škoda. Grafárnu od Herculesu mám doma a nemůžu si jí vynachválit. Přiště až si budu kupovat grafárnu tak jedině Asus. Firmě Saphire a ostatním moc nevěřím.
A když jsem se potřeboval poradit, tak jsem zjistil, že neexistuje ani pořádné zastoupení v Praze. Na jejich adrese Štefánikova 21 je jen pošovní schránka
A co jsi koupíš, kdyby přestal dělat grafické karty i Asus?
Já mám Sapphire, kámoš má Sapphire a obě karty jsou v pohodě.
Samozřejmě, že máš právo nedůvěřovat. To ti nikdo nebere
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Banana
- Začátečník

-
Já zas nevěřím firmě Asus.Už to není to co to bývaloZdeněk S. píše:Jestli je to pravda, tak je to opravdu velká škoda. Grafárnu od Herculesu mám doma a nemůžu si jí vynachválit. Přiště až si budu kupovat grafárnu tak jedině Asus. Firmě Saphire a ostatním moc nevěřím.
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale my sa tu bavime a ATI a LEADTEC ATI nerobivclab píše:Já zas nevěřím firmě Asus.Už to není to co to bývaloZdeněk S. píše:Jestli je to pravda, tak je to opravdu velká škoda. Grafárnu od Herculesu mám doma a nemůžu si jí vynachválit. Přiště až si budu kupovat grafárnu tak jedině Asus. Firmě Saphire a ostatním moc nevěřím..Vtěch grafikách to držel jedině Hercules.No snad se vzchopí Leadtek
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
co od ASUSe mas??? predpokladam ze neco tak za 2000... a ted tvrdis ze je naprd? znas ted nekoo lepsiho pro ATI? se podivej na tu limited verzi 9800XT od asuse...vclab píše:Já zas nevěřím firmě Asus.Už to není to co to bývaloZdeněk S. píše:Jestli je to pravda, tak je to opravdu velká škoda. Grafárnu od Herculesu mám doma a nemůžu si jí vynachválit. Přiště až si budu kupovat grafárnu tak jedině Asus. Firmě Saphire a ostatním moc nevěřím..Vtěch grafikách to držel jedině Hercules.No snad se vzchopí Leadtek
- DeLamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: