Kdo má zkušenosti s GA-7S748

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Pecák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kdo má zkušenosti s GA-7S748

Příspěvek od Pecák »

Zdravim...
Chci koupit zakladni desku, ktera by sla dobre taktovat, mela dobrej vykon, ale nebyla moc draha... Jakozto student si nemohu dovolit koupit desku za 3000,-... :sad:
Nemate nekdo zkusenosti s touto deskou? za cenu 1800 se mi vice nez zamlouva...
Jde dobre taktovat(jedna se hlavne o procesor...ten budu mit Athlon XP 2000+)? Je stabilni? Vyrovnava se co do rychlosti cipum nForce2 nebo KT600? Nejsou problemy s kompatibilitou(treba v operacnich pametich...-muzu si dovolit koupit je na tuto desku neznackove?)?

DEKUJI VELICE ZA VASE RADY A TIPY... :roll:
Pecák
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nebo ECS N2U400-A

Příspěvek od Pecák »

Nebo se mi taky jeste za tu cenu libi ECS N2U400-A s cipem nForce2... Co bude lepsi volba?
Lisp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lisp »

Koupil jsem ji pred vanoci a je dobra. Za tu cenu, co maj v CC jsem necekal zazraky. Taktovani není problem, ale neumí multiplikator, jen zvedat FSB. Voltáž jen v %. Paměti klasika VM.. Nforce2 s Dual se ale nevyrovná :sad:
:: OSX ::
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

SiS 748 je celkom bezproblemova cipova sada.... bat sa jej nemusis.... povedal by som ze ma dokonca menej problemov ako KT400...., ale zabudni na znemu nasobica... a nejake detailnejsie nastavenia cipovej sady, pamate.... proste skor lacnejsie kancelarska doska....., ale ak necakas zazrak urcite budes spokojny.....
( ale ten ECS s nForce2..... tiez nieje zla volba!!!!! ).....
Lisp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lisp »

random píše: a nejake detailnejsie nastavenia cipovej sady, pamate....
Tak to bych nesouhlasil. Tunit paměti můžeš jak chceš. Většina uživatelů téhle desky si totiž nepřečetla manuál a tudíž neví, že je v BIOSU spousta skrytých voleb. Stačí jít do biosu a zmáčknout CTRL+F1. 8-)
:: OSX ::
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“