KDO MI POVÍ O AMD 2800+ Barton

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

nastavit AGP-lock na 66MHz (pokud je) a zvysovat FSB (u tohoto bartona vetsinou na 200MHz i bez zvyseni voltaze) kdyby to neslo tak zvysovat voltaz, hlidat teplotu (pod 70°C) az k uplnemu vrcholu... prubezne testovat PRIME95 - torture test....

jinak pokud by jsi si s tim chtel opravdu vyhrat pomoci tohoto navodu jde zmenit i nasobic na zamknutem BARTONovi - ZDE

postup u taktovani je vzdy stejny, takze by stacilo procist par threadu ktere tu jsou :(

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Xelvis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xelvis »

Nazdar mám procák AMD Barton jak můžete vidět níže a stejnou desku jako Štěpán. Zamknutej procak a hlavu plnou starosti jak to nataktit. Udelal jsem to takhle FSB jsem ze 166 zvedl na 190 a Vcore zmenil na 1.85 V , ale budu to sniovat mozna casem... Zatim si deska vystaci obcas to jede samo na 1.87V asi nejaky vyrovnani. Takze kdyz to shrnu tak jsem z frekvence puvodnich 2087 MH udelal ~ 2375 MHz a to jen zvysenim FSB. Štěpánovi radím ať udělá co já nastaví Vcore na 1,75 V a taky at zvysi napeti na RAM o stupen vys a u FSB udela zmenu na 180. Kdyz to pujde pomalu zvysovat na 190. Kdyz se sekne nebo nenajede XP tak zvysit napeti na procaku (procesoru). Kdyz tak napis na moje ICQ pokecame. Zatím čau.
Mám AMD BARTON 2800+ ~ 12.5 * 190 = 2375 MHz, MB ASUS A7N8X Deluxe, RAM VDATA 256MB, HDD Sagate 80 GB SerialAta, G-Force FX 5600, Case Eurocase 5412 BlackSilver
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“