šedá barva?!?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
rector
Nováček
Nováček

šedá barva?!?

Příspěvek od rector »

Zdarec! Mám monitor Samsun 755DFX. Zdá se mi, že vše co je na monitoru je jaksi došeda. Nepomůže korekce jasu ani kontrastu. Graf. kartu mám Gforce2/MX 400 ani ovladačema gr. karty se to taky nedá upravit. Stále to vypadá, jako by před obrazem byl šedý filtr. Když jsem ale napíchl moňas na jiný komp bylo to vklidu, ale když jsem přechodil graf. karty z druhého (8MB) pc do mého, vše bylo zase šedé. Když jsem vrátil svou grafiku do kompu začal se obraz jemeně vlnit, jako byste ho promítali na vodu. Když jsem zkoušel montest, ukázalo se mi na kovergenci, že čára není rovná, ale prohnutá. Tak si řákám, jestli není chyba i v mon. i v pc. Poraďte co dělat. Jsem z toho zoufalý...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus si převastavit úroveň vstupního signálu, teď nevim přesně, ale myslim, že tam jsou dvě hladiny napětí.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Kamarád má tento: Hyundai ImageQuest Q995

Občas se mu zaklepe obraz.
Navíc barvy jsou stašně nekontrastní a vypadá to přesně jako popisuješ.
Obraz je jakoby vybledlý a trochu zašedlý.

Podle mě Dyna flat-X nejsou zrovna profi obrazovky.
A značka samsung či Hyundai to rozhodně nezachrání.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“