O. O. dokumenty v MS Office??
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
O. O. dokumenty v MS Office??
Existuje nejaky sposob(=plugin) ako precitat O.O. dokumenty(.sxc, .sxw) v MS Office?
IN DUST WE TRUST
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Open Office
O. O. = Open Office. Spolocny format sice vedia(.doc, .xls), ale co ak mi niekto zasle dokument v O. O. formate(.sxc).Dony píše:Nevim sice, co je O.O., ale neni nejaky spolecny format, ktery umi oba programy?
Instalacia O. O. zabera 146MB a to sa mi zda vela a hlavne ho skoro nepouzivam.
Instalacia MS Office 2003 iba 102MB + 30MB v Program Files/Common Files.
IN DUST WE TRUST
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkratka pro OpenOffice.org není O.O., ale OOo. To jen pro pořádek.
Společný formát existuje - RTF. Každej, kdo není ignorant, by měl posílat lidem dokumenty v RTF, protože .sxc nepřečte Office a s .doc a podobnýma kravinama má problémy zase OOo. Nehledě na to, že OOo umí i přímý export do PDF.
Jinak - 146 a 132 MB mi nepřipadá, jako nějaký rozdíl... Tak o co jde ?
U OOo je ta velikost daná i tím, že se instaluje JRE.
Společný formát existuje - RTF. Každej, kdo není ignorant, by měl posílat lidem dokumenty v RTF, protože .sxc nepřečte Office a s .doc a podobnýma kravinama má problémy zase OOo. Nehledě na to, že OOo umí i přímý export do PDF.
Jinak - 146 a 132 MB mi nepřipadá, jako nějaký rozdíl... Tak o co jde ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ide o to, ze ak neexistuje plugin pre MS Office tak na disku musim mat zbytocny program OOo zaberajuci 146MB. Inak takeho ignoranta ktory mi posielal OOo subory(.sxc, .sxv) poznam.TomV píše:Zkratka pro OpenOffice.org není O.O., ale OOo. To jen pro pořádek.
Jinak - 146 a 132 MB mi nepřipadá, jako nějaký rozdíl... Tak o co jde ?U OOo je ta velikost daná i tím, že se instaluje JRE.
P. S.: Aj tabulku posles v RTF?
IN DUST WE TRUST
- Lemra
- Čestný člen

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co máš za disk, že nemůžeš překousnout 146 MB ?cert píše:Ide o to, ze ak neexistuje plugin pre MS Office tak na disku musim mat zbytocny program OOo zaberajuci 146MB. Inak takeho ignoranta ktory mi posielal OOo subory(.sxc, .sxv) poznam.
Jinak, já znám spoustu ignorantů, kteří mi posílají .doc a .xls...
The problem has been eaten.

- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam 80GB HDD. Ale ide o to, ze HDD nechcem mat zaplneny zbytocnostami a smetim.TomV píše:Co máš za disk, že nemůžeš překousnout 146 MB ?cert píše:Ide o to, ze ak neexistuje plugin pre MS Office tak na disku musim mat zbytocny program OOo zaberajuci 146MB. Inak takeho ignoranta ktory mi posielal OOo subory(.sxc, .sxv) poznam.
Jinak, já znám spoustu ignorantů, kteří mi posílají .doc a .xls...Ale to je jedno, to už je OT.
.doc + .xls je povazovany za standard
IN DUST WE TRUST