Obnovovací frekvence a fps

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Tranzistor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Obnovovací frekvence a fps

Příspěvek od Tranzistor »

Po upgradu na LCD můžu mít maximální obnovovací frekvenci 60 Hz. Problém je, že MSTS spouštěné pod Win98 má pak malý počet fps. V době, kdy jsem měl analogový 17" monitor, se sice obnovovací frekvence v jakémkoli jiném rozlišení než normálně používaném snížila na 60 Hz, ale to šlo Win98 odnaučit (bez AtiRefresh fix apod., stačilo změnit rozlišení ve windows, dát tam správnou frekvenci a oni už si pamatovali, že když rozlišení jiné, tak mají mít frekvenci stále stejnou jako ve standardně nastaveném).
Nyní však tuto operaci nemůžu provést a tak mi při 60Hz klesá fps na 20 snímků, přitom na analogu při frekvenci 75 Hz byla i 60 fps, ale při 60 Hz jen těch 20.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Obnovovací frekvence a fps

Příspěvek od TomV »

Tranzistor píše:Nyní však tuto operaci nemůžu provést a tak mi při 60Hz klesá fps na 20 snímků, přitom na analogu při frekvenci 75 Hz byla i 60 fps, ale při 60 Hz jen těch 20.
To ale není problém obnovovačky... :? Zkus zapnout vertikální synchronizaci...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Lcdcka maju problem vidat zo seba vela hz.Moj plochy monitor DELL da pri 1024x768 plnych 100Hz.Pri 128x1024 da 85Hz a pri 1600x1200 da 60Hz.

Hravam a pracujm v rozliseni 1024x768.Je to idealne pretoze to neunavuje moje oci. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“