Potřebuji zdroj nad 400W.Co nejkvalitnější aby dobře odsával teplo z vnitřku casu a sám moc nehřál,tedy aby i sebe dobře chladil/větral.
Aby měl silné všechny větve ale hlavně asi +12,aby měl dostatek Amperů.
Aby měl minimální kolísání napětí atd.
No aby nebyl zas tak moc hlučný byl vysoce spolehlivý a aby skvěle filtroval přepětí podpětí v síti a jiné svinárny a pokuď možno aby mé komponnety napájel nejlépe jak má a aby je tedy nějak nepoškozoval či jim neubíral na životnosti.
Minimum je jak už jsem psal nad 400W spíš něco kolem 450W ať je tam rezerva do budoucna nemusím každou chvíly měnit zdroj takže může být případně i víc.
Bude to pro: buď Prescot 3,4GHz nebo spíše Athlon 64 3000+ nebo lepší ,1-2x512Mb ddr,MSI FX5950Ultra VTD256Mb,PCI síťovka,SB Live zvukovka v PCI, 3x HDD ide a sata,3x mechaniky 1xdvdrom,1xcdrw,1xdvdrw,fdd,a spousta věcí na USBčkách,a 2možná až 4x80mm přídavné větráky v casu.
Cena zdroje?No když by stál do 2000kč s dph budu jen rád ale o tom pochybuji,takže budu rád do 3500kč ale maximem je asi 4800kč s dph.
Napište kde v obchodě jej seženu ano s obchodu ať mám jistotu.
Koukal jsem např.:na Czech Computer na Fortrony,Chill,Thertlmake,Enermax a další a mám zhruba představu ale rád si vyslechnu/přeču vaše názory či zkušenosti.
Díky za rady.