Mic + Sluchátka

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Semi
Začátečník
Začátečník

Mic + Sluchátka

Příspěvek od Semi »

Dobrý den,
na své pc skříni mám přední panel s výstupy sluchátka a mikrofon. Potřeboval bych zapojit vstup pro sluchátka a mikrofon na kartu SB Live. Na které je konektor 40 pin. Našel jsem i popis pinů http://www.hardware.zp.ua/docs/sbl_aux.htm ,ale stale nevím co kam mám zapojit.
Určitě to jde protože originální panel který se do tohoto konektoru připojuje obsahuje jak mic tak sluchátka + spoustu dalšího.
Naposledy upravil(a) Semi dne stř 5. led 2005, 20:00, celkem upraveno 1 x.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

To vypadá dost složitě, ten popis.Nebylo by jednodušší protáhnout kabel z micu na zvukárně (Zahlým konektorem lépe) zpátky do skříně, a pak do panelu.
/Aha, řekl bych že mic in bys mohl zapojit do 27/28, jako midi input.
Takže + bude na 27 a - na 28
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jak to vede z toho panelu ? Jako klasické jacky, nebo jako konektory na header na kartě ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Pokuď je to neoriginál (Ne od Creative) tak to jsou většinou jacky nebo aux vstupy .(4 pin)
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

TomV píše:Jak to vede z toho panelu ? Jako klasické jacky, nebo jako konektory na header na kartě ?
Z panelu to vede jako do pinu předtím jsem to měl připojený přímo na bordu do integrvaný zvukavky, ale její kvalita byla hrozná.
A karta je to originál SB live
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
andrejkn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andrejkn »

Ten konektor slúži na prepojenie s nejakým A/D konverterom. Analógové vstupy tam nenájdeš. A mikrofón zapojiť do Midi In nieje najlepší nápad :-)
Dalo by sa to vyriešiť nejakým mikrofónnym predzosilňovačom a výstup z neho zapojiť do AUX na SB Live. Potom je tu ešte jedna možnosť. TAD konektor (telephone answering device), obsahuje vstup na mikrofón a výstup na slúchadlá, ale slúchadlá by som napojil radšej zozadu z jacku. A na mikrofón treba dať tienený kábel, ak nechceš počuť ruchy počítača.
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Dík všem :D
Už jsem to taky našel, že se jedná o digitální výstup. Takže to budu muset propojit kablíkama z normálních výstupů zvukovky.
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“