Copak se nám podařilo spálit...
- dr.Neo
- Nováček

-
To mě se podařilo spálit 3 HDD. Jeden jsem spálil tak že jsem ho položil na spodek casu zrovna do místa kde byl železný výstupek na přidělání PCspeakru. A tem malý výstupek na HDD spojil co neměl a už šel malý dým. Bohužel už nebyl v záruce a ještě mi leží doma. HDD byl Quantum fireball 20GB. Druhý HDD se mi spálik když jsem za chodu zapojoval zdrojový kabel do DVD a nějak se mi to zkratovalo. Zdroj se vypnul jako při zkratu ale HDD to nerozchodil. Ten jsem vyreklamoval. A ten poslední HDD shořel když jsemsi nepřišrouboval TV kartu. Do té jsem pak zasouval konektor. Karta vyskočila komp se restartoval a z HDD se zase zakouřilo. Ten se teď reklamuje. Ty poslední dva byly WD 120GB.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- dr.Neo
- Nováček

-
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

ale co mam ten ECcko se 120kou vetrakem tak ten ma docela dobrej vnitrek tak jako s 80kou o 200W vetsiSleepy.664 píše:Dneska sem jeden viděl ve škole a zdá se mi to konstrukčně podobný Eurocasům, asi to bude i z jedný fabriky...dr.Neo píše:... Codegen. ...
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- F222
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
odpaleni
To ja jsem taktoval gk radeon 7500Le....a pak mi zacali blbnout textury tak jsem zjistil ze byla napalena......a pred tim jsem odpalil paralentni a seriovy porty.....ani nevim jak se mi to podarilo.....
CPU: Athlon 64 3000+ TRAY s.939 1.8@2.44 chladic CPU: ACsilencer 64 Ultra TCL MB: GB K8nsc s.939 GPU: ASUS V9999/TD 128mb HDD:WD 16MB cash 250GB CASE:KME CX-6062 CD/DVD-RW: LG 4160b Teac W540E RAM:2x 512mb kingston CL 2.5 400mhz
- ALC
- Nováček

fire in the hole :o))))
mě se povedlo odsmahnout Athlona XP 1800+ palomino to bylo
)
při stavbě vodníka mi nedoléhal waterblok na cpu a ten to nějak nesnes
) naštěstí na pohled mu nic nebylo tak mi za něj dali uplně nový cpu Thoroughbred
))) takže sem na tom vlastně vydělal....
a jednou když sme koukali přes noc u kámoše na film tak se nějakym způsobem usmažil motor v HDD Fujitsu 1,2GB.. to mě taky mrzelo
a jinak asi nic.... jen pár AT zdrojů .... to taky newim jaxe povedlo
při stavbě vodníka mi nedoléhal waterblok na cpu a ten to nějak nesnes
a jednou když sme koukali přes noc u kámoše na film tak se nějakym způsobem usmažil motor v HDD Fujitsu 1,2GB.. to mě taky mrzelo
a jinak asi nic.... jen pár AT zdrojů .... to taky newim jaxe povedlo
MBDFI AD73PRO,512MBDDR266,ADM AthlonXP-Thoroughbred rev.B 2400+@2600 (2120),SBlive5.1,Seagate80GB,IBM60GB,TEAC48/40/12,FX5700128MB128b
- messy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Matias
- Začátečník

-
- ALC
- Nováček

fucked celer
bratránek přitáh nějakej HWborrdel a mezi tim byla deska s integrovanou grafikou i zvukovkou.... taxem sundal chladič a koukám celer 466a, bezva aspon nasi budou mit na cem delat a nebudou se trápit u nějaký P133.... no nic, pak koukám že u cpu byly spálený kondiky tak nějak těsně před vbuchem, ale jelikož jsem měl ještě nějakou desku taxem z ní TRAFOPáJKOU vyletoval kondiky stejných hodnot, no řek sem si že to stejně nejde takže neni co ztratit..... naletoval je do desky s celerem a šel to zkusit... zkratnul sem power on piny na desce a čumim jak prase wono to naběhlo.... superluxus.. no nic, paxem udělal kysnu AT na ATX udělal krásný okýnko do bočnice, červeně podsvítil, naši měli radost.... a pak mě napadlo že by se to dalo ještě trochu pošoupnout, original 7x66FSB , s multiplikátorem hnout nešlo, takže FSB, no dal sem tam 75MHz a jelo to 525 MHz docela dlouho, ale já blbec šťoural sem chtěl víc, taxem na CPU přidělal chladič od Titanu TTC D5TB kerej má zmáknout cpu AthlonXP do 2000+.... takže bez stresu... a dal sem mu kotel
na 585MHz to naběhlo a nekousalo se to a tak že zkusim ještě trochu... na cca 620 nebo tak nějak to naběhlo do loga windlí a zákus, tak to restnu dám z5 na 525 a těšim se do woken..... ale....
wokna f klidu a že si pustim nějakou gamesu..... no nebudu to protahovat a vyklopim to.... ta mrcha integrovaná grafika pitomá to nějakym způsobem nepochopila a asi se jí to moc nelíbilo, neni odpálená ale napálenaaaa... cokoliv ve 3D pustim tak zákus
až zas něco oddělám tak se pochlubim.... ale raději bych se nechlubil that´s all
MBDFI AD73PRO,512MBDDR266,ADM AthlonXP-Thoroughbred rev.B 2400+@2600 (2120),SBlive5.1,Seagate80GB,IBM60GB,TEAC48/40/12,FX5700128MB128b
- Tommy_Verceti
- Začátečník

ja som tiez este nic nespalil no pokazil som uz napriklad dve mechaniky ked na mjej blbej starej skrinke nesiel predny panel dole po dobrom tak som dal trosku sily do toho... a co sa nestalo vsetko bolo hotovo (prve casemodingove upravy)a isiel som pocuvat hudbu z cdcka vlozil dnu a pochvili velmi zvlaaaaaaaaaaastne zvuky ...tukol som aby slo radsej von a uz neslo velky ramus a cele py sa vyplo ani newjem precoNidzo píše:Pridavam se do klubu.....ICE píše:zatim nic
btw: a pocitaj se rozbity misi a klavesnice vztekem???
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, takhle jsem zapojoval CDrom ve škole (za chodu), zdroj tam byl Fortron 250W (byl to Linuxovej server
) a najednou docela pěkný jiskry a zdroj byl v hajzlu...teď ho mám tady doma
, ukecal jsem to tak, že ve zdroji chytnul prach a zdroj shořel...vyhodil jsem pojistky v půlce školy...
Takže na to bacha...u disku zvlášť

Takže na to bacha...u disku zvlášť
- messy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Duron 800Mhz - dostal 2.2 V a nevydrzal
G 5200Fx - som ju nataktoval a nevydrzala (mala len malicky pasiv)
Hdd WD 80Gb bb - zapajal som ho za chodu
a este jedna doska - odisiel zdroj a doska isla s nim (to bol smrad)
G 5200Fx - som ju nataktoval a nevydrzala (mala len malicky pasiv)
Hdd WD 80Gb bb - zapajal som ho za chodu
a este jedna doska - odisiel zdroj a doska isla s nim (to bol smrad)
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi
NB Acer Aspire 5024 WLMi
- Kuklux
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podařilo se mi spálit nějaký tranzistor (nebo diodu) na základní desce u 3 pinového (12V) vývodu. Měřil sem si tam napětí a hrot mi sklouzl a spojil sem + a - . Jiskra jak sviňa, komp se restartnul, ale naštěstí funguje dodnes. 
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
- Bajgy
- Středně pokročilý

joj.. uz notne davno.. nekdy v 1998, jsem odpalil Pentium 75.
Vyndal jsem ho z desky, spravne ji najumperoval a dal tam P166MMX, fungovalo dobre, tak jsem ho vypnul sel domu a druhy den jsem k tomu prisel, vyndal P166, dal tam P75 a zapnul. A nic... jo.... zapomnel jsem desku najumperovat zpatky...
A taky jsem prisel o Radeon 9000. Mel jsem jej pripojen na TV-out a jednoho dne vyhorelo trafo, ktere napajelo zesilovac na antennim rozvodu. Skoro nic se nestalo (obe telky OK), az na to, ze moje grafika se zacala silene prehrivat. Po 2 minutach provozu se ji vzdy rozpadl obraz a pak vytuhla. Kdyz jsem na ni sahl mel jsem na prstu vypaleny profil chladice
No a po reklamaci jsem dostal nazpatek Radeon 9200
Vyndal jsem ho z desky, spravne ji najumperoval a dal tam P166MMX, fungovalo dobre, tak jsem ho vypnul sel domu a druhy den jsem k tomu prisel, vyndal P166, dal tam P75 a zapnul. A nic... jo.... zapomnel jsem desku najumperovat zpatky...
A taky jsem prisel o Radeon 9000. Mel jsem jej pripojen na TV-out a jednoho dne vyhorelo trafo, ktere napajelo zesilovac na antennim rozvodu. Skoro nic se nestalo (obe telky OK), az na to, ze moje grafika se zacala silene prehrivat. Po 2 minutach provozu se ji vzdy rozpadl obraz a pak vytuhla. Kdyz jsem na ni sahl mel jsem na prstu vypaleny profil chladice
No a po reklamaci jsem dostal nazpatek Radeon 9200
Toshiba Tecra A6
- artaz
- Začátečník

já mám novej komp půl roku a zatím vyhořela jen síťovka byl jsem připojenej k sousedovy ve vedlejším domě a elektrikáři u nás vyply proud. asi došlo k nějakymu rozdílu napětí nebo co prostě íťovka už není 
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení 
Notebook: Asus A6KM-Q070
Notebook: Asus A6KM-Q070