Trhaný obraz DVD na přehrávači Philips z rekordéru Panasonic

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Trhaný obraz DVD na přehrávači Philips z rekordéru Panasonic

Příspěvek od Zdenek Teska »

Ahoj
Potřebuji poradit.Mám půjčený tři DVD- a na nich nahraný film z TV na DVD rekordéru Panasonic.Když je ale pustím na DVD přehrávači Philips 720, obraz se každou chvilku zpomaluje,potom zase zrychluje a pak to de chvilku normálně(zvuk jde pořád stejně) Pokud je pustím na Playstation2 je to v pohodě.
To si Philips nedokáže poradit s DVD nahraným na rekordéru???????
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Ještě doplním,že to dělá pořád na stejných místech.A když jsem to zkoušel prohnat přez DVDShrink (dal jsem i komprimaci na 99,9%) a vypálil jsem to znova,ale na DVD+, tak to dělalo stejně pořád :(
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

a kdyz vypalis DVD normalne v PC, tak to funguje (nemyslim prepalit nahrane, ale kopii originalu)?
V jinem prehravaci, nebo v PC to nedela?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Dony píše:a kdyz vypalis DVD normalne v PC, tak to funguje (nemyslim prepalit nahrane, ale kopii originalu)?
Špatně jsi mě pochopil :oops:
To DVD je nahrané z TV Prima (Návrat do budoucnosti 1,2,3 ) :wink: Nejde o kopii originálu.
V jiných přehrávačích jsem to zatim neměl možnost testnout,jen v tom Playstationu a v PC.V obojim to šlo normálně.Nic jiného, než že si ten přehrávač nedokáže poradit s tímto druhem záznamu mě nenapadá :cry:
Je mi ale divné,že to nejde i potom co jsem to prohnal přes PC :? Zřejmě bych to musel nějak překodovat komplet znova v něčem jiném :sad:

Ps: popravdě řečeno jsem jen sprostředkovatel :roll: takže ani nevím jestli to vubec přehraje ten rekordér tak jak má :oops: Ale jak jsem již psal,PC i Playstation si stím poraděj bez problémů.Tak předpokládám že i ten rekordér je v pohodě.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

update firmware v přehrávači, nebo omlátit prodejci o hlavu... :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

1. Pokud je problém jen na některých DVD tak výrobci nic o hlavu neomlátíš a ten, s kým se vymete budeš ty kámo! Jedinou možností je testnout různá média a uvidíš jestli na některé vhodné trefíš. Pročti databázi médií na http://www.cdr.cz a budeš překvapený, jak všem všechno nechodí.
2. Pokud se kupuje DVD rekordér tak je veřejným tajemstvím, že kompatibilita je velký problém. Občas pročti Stereo&Video kde se to hojně řeší. A nikdo ti to nevyreklamuje. Jedině že se jedná o opakující se, jasně průkazný problém a né že to většinou jde a támhle soused Alfonz to nenačte - smůla.
3. Zákazníku pozor! Některé firmy oficiální změnu firmware nepodporují a neoficiálním příjdeš o záruku a možná i o přehrávač. Just test it!
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No... moc se mi nezda, ze by tohle byl problem se znackou media..
A hlavne to mas jako stolni rekorder..? Nebo mechaniku v PC (ten Panasonic.. napis typ..)....?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Maxtor píše:No... moc se mi nezda, ze by tohle byl problem se znackou media..
A hlavne to mas jako stolni rekorder..? Nebo mechaniku v PC (ten Panasonic.. napis typ..)....?
Píše DVD přehrávač Philips 720!!! A ne Panasonic!!! :roll: :wink: :lol:
btw:Ale že je to médiem bych taky neřekl.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Dzin píše: Píše DVD přehrávač Philips 720!!! A ne Panasonic!!! :roll: :wink: :lol:
btw:Ale že je to médiem bych taky neřekl.
Neopravuj, kdyz neumis cist... ptam se na rekorder.. chytroline
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

Měl jsem stejný problém s AKAI a vyřešilo to vypalování pouze na Verbatim,TDK
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“