Zracený prostor na disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Miky
Nováček
Nováček

Zracený prostor na disku

Příspěvek od Miky »

Disk mám rozdělený na dvě části, oba oddíly NTFS. Na C je vše OK ale na D je problém. Celková velikost je 50 Gb, zaplněno je různými daty 30 Gb ale volný prostor je hlášen pouze 10 Gb, takže dalších 10Gb je prostě někde "pryč" diagnostika našla nějaký "recycler" který obsahuje těch ztracených 10Gb ale nevim jakým způsobem se toho zbavit, vymazat... poradí někdo ? díky. :sad:
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Recycler je koš, takže buď vymazat položky v koši na ploše, nebo položky přímo v adresáři recycler
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Miky
Nováček
Nováček

Re hades

Příspěvek od Miky »

koš mám vysypaný, tím "recycler" jsem myslel skrytý adresář ( nebo soubor) na disku, který zabírá těch 10 Gb. Ten se ale nezobrazí ani když ve složce nastavim "zobrazit skryté soubory či složky". Že tam něco takového na tom disku je jsem zjistil Everestem
miho
Čestný člen
Čestný člen

Re: Re hades

Příspěvek od miho »

Miky píše:koš mám vysypaný, tím "recycler" jsem myslel skrytý adresář ( nebo soubor) na disku, který zabírá těch 10 Gb. Ten se ale nezobrazí ani když ve složce nastavim "zobrazit skryté soubory či složky". Že tam něco takového na tom disku je jsem zjistil Everestem
Slozka recycler je skutecne odpadkovym kosem. A v exploreru se tusim nezobrazuje ani kdyz zapnes zobrazovani skrytych veci. V jinych programech (treba Total Commander) se normalne zobrazi. Jeste muzes vyzkouset Disk Cleanup (vycisteni disku) v Accesories(Prislusenstvi)/Administrative Tools (nastroje pro spravu). Hodne mista sezerou vetsinou take body obnoveni. Tech se zbavis tak, ze se ve vyse zminovanym nastroji prepnes do zalozky dalsi moznosti a das obnoveni systemu vycistit.

Jo nenech se zlakat na compress old files(zkomprimovat stare soubory).
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nemas nortona? :)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

pokud ti nic nepomůže, koukni jestli na pc nemáš nainstalovanehj prográmek folderguard 8) :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“