The Moment of Silence
Moderátor: Baneshee
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
The Moment of Silence
Zdravim,tak uz to nekdo ma a zkousel?Ja se na to nemuzu dockat..Pro orientaci link na recenzi:
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/t/t ... lence.html
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/t/t ... lence.html
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemam to, ale kdyz is tak ctu:
Cas zalovit v hlubinach netu a...

Zacit tahat
...tak bych rek, ze to mozna i za neco stat budeThe Moment of Silence se pro vás zkrátka stane minimálně na pětadvacet hodin nejvyšší životní prioritou a donutí vás ke krokům, které byste za normálních okolností rozhodně neudělali – v mém případě třeba ke zrušení večerní schůzky s přítelkyní, slibující dlouhý a kvalitní sex)
Zacit tahat
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uz nekdo zkousel?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- shadow
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- shadow
- Středně pokročilý

Tak jsem to dohrál. Je to poměrně poctivá adventura, ale rozhodně není bez vad na kráse. Tou asi nejviditelnější je opravdu otřesný pathfinding a s tím spojená problematická kamera i stále přítomný pixel hunting. Engine byl před vydáním hry poměrně dost vyzdvihován, ale mně nějak moc nesedl, i když pravdou je, že umožňuje zobrazit poměrně zajímavé 3D scény. Ale přináší sebou právě i to úskalí pathfindingu a tím třeba i zákysy ve hře, kdy najednou zjistíte, že můžete jí tam, kam jste si původně mysleli, že cesta vůbec nevede, nebo kdy najednou úplně změníte směr opačně, než chcete, protože než kliknete, tak se o 180 stupňů otočí kamera, a vy tak začnete deosrientovaně přebíhat tam a zpět.
Ten problematický a silně nepovedený pathfinding sice trochu pomáhá řešit "Help" klávesa, ale není to ono.
Vadilo mi také poměrně zdlouhavé přebíhání mezi lokacemi, kdy snad nejhorší bylo letiště, na které jste žel museli zavítat často. To v kombinaci s mizerným pathfindingem a kamerami bylo jednoznačně nejnepřehlednější a nejotravnější lokací ve hře, a jak píšu, žel často navštěvovanou.
Jinak dialogů je ve hře opravdu spousta, jsou inteligentně napsány a veškeré jsou namluveny. Jsou asi tím nejlepším na The Moment of Silence (hrál jsem ale ENG verzi, takže nemůžu soudit kvalitu české lokalizace). Též hlavní hrdina je poměrně sympatický. Příběh je celkem solidní, i když už na takové poměrně ohrané téma a časem se zněj i nějak vytrácí napětí a hloubka a obsahuje i dost nelogičností, kterých jsem si všiml dokonce i já
Též atmosféra se časem vytrácí.
Pěkné jsou ale renderované sekvence, kterých není na adventuru opravdu málo. Hudba je taková nevýrazná
Jinak ale nejde o hru, která by Vás nutila hrát dál a takový poslední puzzle byl naprosto nemožný a podle mě úplně nelogický. Bez návodu bych z toho asi šílel.
I přes tyto zřetelné mínusy nejde o špatnou hru a těch 7/10 si u mně zaslouží, a to i vzhledem k délce, která není z těch kratších a ceně, za kterou se hra dneska už dá pořídit..
Ten problematický a silně nepovedený pathfinding sice trochu pomáhá řešit "Help" klávesa, ale není to ono.
Vadilo mi také poměrně zdlouhavé přebíhání mezi lokacemi, kdy snad nejhorší bylo letiště, na které jste žel museli zavítat často. To v kombinaci s mizerným pathfindingem a kamerami bylo jednoznačně nejnepřehlednější a nejotravnější lokací ve hře, a jak píšu, žel často navštěvovanou.
Jinak dialogů je ve hře opravdu spousta, jsou inteligentně napsány a veškeré jsou namluveny. Jsou asi tím nejlepším na The Moment of Silence (hrál jsem ale ENG verzi, takže nemůžu soudit kvalitu české lokalizace). Též hlavní hrdina je poměrně sympatický. Příběh je celkem solidní, i když už na takové poměrně ohrané téma a časem se zněj i nějak vytrácí napětí a hloubka a obsahuje i dost nelogičností, kterých jsem si všiml dokonce i já
Pěkné jsou ale renderované sekvence, kterých není na adventuru opravdu málo. Hudba je taková nevýrazná
Jinak ale nejde o hru, která by Vás nutila hrát dál a takový poslední puzzle byl naprosto nemožný a podle mě úplně nelogický. Bez návodu bych z toho asi šílel.
I přes tyto zřetelné mínusy nejde o špatnou hru a těch 7/10 si u mně zaslouží, a to i vzhledem k délce, která není z těch kratších a ceně, za kterou se hra dneska už dá pořídit..
show must go on..
- Maxtor
- Začátečník

-
..s timhle jsem ja problem nemel.. ano par mist tam je, ale ja mych to bral jako vec, ktera se da v pohode prekousnout.. nejak mi to nevadilo.. sam si ted (sice je to uz dyl.. ale) vzpominam tak na 2-3 mista.. takze tohle bych tak tragicky nevidel..shadow píše:Tou asi nejviditelnější je opravdu otřesný pathfinding a s tím spojená problematická kamera i stále přítomný pixel hunting.
..ano.. casto na letiste s tim jednim hodne blbym zasekem ano.. ale jinak jsem nejake marne pobihani ani moc nepostrehl.. navic je cestovani hodne rychle, takze v pohode..shadow píše:Vadilo mi také poměrně zdlouhavé přebíhání mezi lokacemi, kdy snad nejhorší bylo letiště, na které jste žel museli zavítat často.
..s timhle souhlasim.. a cestina kvalitni..shadow píše:Jinak dialogů je ve hře opravdu spousta, jsou inteligentně napsány a veškeré jsou namluveny. Jsou asi tím nejlepším na The Moment of Silence (hrál jsem ale ENG verzi, takže nemůžu soudit kvalitu české lokalizace). Též hlavní hrdina je poměrně sympatický. Příběh je celkem solidní, i když už na takové poměrně ohrané téma
..tohle me prave docela prekvapilo.. ja byl do hry hrozne "zazranej".. bavilo me to.. a moc..shadow píše:..časem se zněj i nějak vytrácí napětí a hloubka.. ..Též atmosféra se časem vytrácí...
..tak to ted nevim.. je to mozny.. ale na nic si nevzpominam..shadow píše:..a obsahuje i dost nelogičností, kterých jsem si všiml dokonce i já
..jj hudby moc neni.. takova nenadchne.. ale spise tak nejak plosne doplnuje atmosferu.. takove ty nerusive melodie no.. jinak graficky jsem byl ze hry velmi nadseny..shadow píše:Pěkné jsou ale renderované sekvence, kterých není na adventuru opravdu málo. Hudba je taková nevýrazná
..no jak jsem rikal.. ja se do toho zazral az po usi.. ale k tomu poslednimu ukolu.. ano.. ten je vylozene debilni a taky uz jsem pak sahl po navodu..shadow píše:Jinak ale nejde o hru, která by Vás nutila hrát dál a takový poslední puzzle byl naprosto nemožný a podle mě úplně nelogický. Bez návodu bych z toho asi šílel.
..muj verdikt je takovy, ze parada.. z meho uhlu pohledu super uz jen diky takovemu trosicku hi-tech prostredi.. delka paradni.. hra neni zdlouhava, ale pritom je dlouha.. u me 8/10 - 9/10..shadow píše:I přes tyto zřetelné mínusy nejde o špatnou hru a těch 7/10 si u mně zaslouží, a to i vzhledem k délce, která není z těch kratších a ceně, za kterou se hra dneska už dá pořídit..