Novy nastroj od MS zdarma-odstranovac spywaru

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Novy nastroj od MS zdarma-odstranovac spywaru

Příspěvek od Alois »

Stahujte zde: http://www.microsoft.com/athome/securit ... fault.mspx
naslo mi to 12 kousku spywaru, spybot nasel pouze 1 z nich a ad-aware zadnej
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

:lol: to je zase vynález, taky jsem četl na cdr. Jinak MS prej taky připravuje Antivir, i když možná ten spyware remover nebude nejhorší, když to MS nevyrábí :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy nastroj od MS zdarma-odstranovac spywaru

Příspěvek od sheeen »

Alois píše:Stahujte zde: http://www.microsoft.com/athome/securit ... fault.mspx
naslo mi to 12 kousku spywaru, spybot nasel pouze 1 z nich a ad-aware zadnej
Se ani nedivím Spybot je taky na***** :lol: aspon já s ním spokojenej nebyl :)
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tommy_Verceti »

je to celkom fajn aj ked je to len beta... tesim sa na full a dufam ze nebude platena.... a ked bude aj antivir bolo by to fajn aj ked byx sa velmi rozsiril a aj tak by prisli na to ako ho prekonat :cry: teraz pouzivam adaware (v niektorych veciach je stale dobry) ten od ms tiez (aj ked mohli by ste pomoct jednu vec mi najde stale a stale a nikdy sa toho nezbavim :))) a ako funguje ta realtime ochrana wjem co to ma robit ale zaujmave z mi nic este nazivo nenaslo vzdy iba ked davam testovat :) ) a NOD 32 ten nema konkurenciu neje pekny neje nic zaujmave na pohlad ale vykon super vsetko to najde :razz:
CPU: A64 4400+ X2[Cooler Thermalright XP-120+Nexus 12cm]; MB: ASUS A8N-SLI Premium; VGA: HIS ATi Radeon 1800XT 512MBDDR3; Mem.: Corsair 2048MB 3500LL TwinX Pro; PSU: Enermax Liberty 500W; SB Audigy 2 ZS; 2x 250GB SATAII(WD 2500KS); 320GB SATAII(WD3200KS); LG 4167B; Case: TT Tsunami Dream; Mon.: LCD Viewsonic VP2030B 20"+Samsung 26"; Logitech Z5500; Logitech G7; Microsoft Ergonomic natural keyboard; Canon MP500(multi.fun.); Microcom ADSL+ WiFi Router 2735; Logitech Webcam a nejaké iné zariadenia...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

byla by docela sranda kdyby to umělo odstranit spyware z windows made by MS :-D až bude final tak to samozřejmě taky testnu, zatim u mě spybot rulezzz (ad-aware nepotřebuju protože mi nikdy nic nenajde)
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tady je 4stránkový test. MS AntiSpyware Beta vychází ze všeho vítězně. Ostatně taty na tom dělala dnes už divize MS - dříve nezávislá firma, která se na tuto problematiku specializovala..

Blby je, že finalni verze asi nebude zadarmo, ale za poplatek. Kolik, kdo ví...

Ale třeba nakonec dostanou rozum..
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“